Συνελήφθη 30χρονος για παιδική πορνογραφία

milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, 01:36

Στα χέρια των διωκτικών αρχών της Ρόδου βρίσκεται 30χρονος αλλοδαπός από την Εσθονία ο οποίος αναζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας στη χώρα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αλλοδαπός διώκεται με ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του καθώς φέρεται το χρονικό διάστημα από τον Μάιο του 2013 έως τις 26 Ιουνίου του 2013 να παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα συγκεκριμένης κοπέλας τα οποία και «ανέβασε» σε σελίδα στο διαδίκτυο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατηγορείται ότι βρέθηκαν 18 αρχεία εικόνας τα οποία απεικόνιζαν άτομα κάτω των 14 ετών σε ερωτικές περιπτύξεις, 67 αρχεία εικόνας τα οποία απεικόνιζαν άτομα κάτω των 18 ετών σε πορνογραφικές περιπτύξεις και ένα αρχείο βίντεο το οποίο απεικόνιζε άτομα κάτω των 18 ετών σε πορνογραφικές περιπτύξεις.

Ο 30χρονος συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Μάνο Τεχνίτη προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, όπου και παραδέχτηκε – σύμφωνα με πληροφορίες- το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, όχι όμως και την κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Επίσης ο αλλοδαπός συναινεί στο να εκδοθεί στη χώρα του, και μέχρι να ληφθεί η σχετική απόφαση της έκδοσής του ή μη, ο 30χρονος κρατείται.

Πηγή: rodiaki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, 01:38

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!