Ελένη Χατζηγεωργίου- Νταϊλιάνη στο TheNewspaper.gr: «Στον Βόλο δεν αξίζει η μιζέρια»

milonas 728x120

Η αποτελεσματικότητα, η ευθύτητα και η ευαισθησία του Αχιλλέα Μπέου στα θέματα των πολιτών ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία η Πρόεδρος δημοτικής ενότητας Νέας Ιωνίας Χατζηγεωργίου – Νταϊλιάνη Ελένη αποφάσισε να είναι στο πλευρό του και να ριχτεί για δεύτερη φορά στην μάχη των εκλογών, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου, στην δημοτική ενότητα της Ν. Ιωνίας.

Όπως σημειώνει, από την πρώτη στιγμή η δημοτική Αρχή με διάφορες παρεμβάσεις, έργα και εκδηλώσεις θέλησε να ομορφύνει την καθημερινότητα των πολιτών, να δώσει το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε μία πόλη και σε έναν λαό που δεν του αξίζει η μιζέρια. 

Η ίδια θεωρεί δεδομένη την εκλογική νίκη της «Νέας Εποχής-Νέας Δυναμικής» και σημειώνει ότι προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής στην δεύτερη θητεία της θα πρέπει να είναι η διαχείριση και αντιμετώπιση του προβλήματος της ρύπανσης στην περιοχή μας.

Γέννημα-θρέμμα από τα Μελισσάτικα της Νέας Ιωνίας, δεσμεύεται ότι θα παλέψει ώστε η Νέα Ιωνία να εξελιχθεί σε ένα παράλληλο κέντρο, απαράμιλλης ομορφιάς και αισθητικής. 

Συνέντευξη στην Ειρήνη Θεοδωροπούλου

Ποιο το κριτήριο σας να λάβετε μέρος στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου;

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά με προέτρεψαν να θέσω υποψηφιότητα διότι σαν άνθρωπος βάζω προτεραιότητα το καλό και τις ανάγκες των άλλων. Θέλω να προσφέρω με οποιονδήποτε τρόπο, να κοιτάω τον πολίτη στα μάτια, να είμαι η φωνή του και να επιλύω τα προβλήματα του, κάνοντας έστω και ελάχιστα την καθημερινότητα του πιο εύκολη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γιατί με τον Αχιλλέα Μπέο;

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένα άτομο που εκτιμώ ιδιαιτέρως. Ένας χαρισματικός και ευφυής άνθρωπος, οικογενειάρχης, με όραμα, διάθεση για δημιουργία και προσφορά. Το 2014 θέλησε να μοιραστεί το όνειρο του μαζί μου για μια σύγχρονη πόλη, κέντρο πολιτισμού, τουρισμού και εμπορίου. Σήμερα με την αποφασιστικότητα και την ευθύτητα του μπορούμε να μιλάμε με έργα. Η όψη του Βόλου έχει αλλάξει ριζικά, δεν αναφέρομαι μόνο στις αμέτρητες υποδομές που δημιουργήσαμε, αλλά θα ήθελα να τονίσω μια άλλη πτυχή της θητείας μας. Με την οικονομική κρίση στην χώρα μας εκτός από την οικονομική εξαθλίωση ήρθε και η έλλειψη αισιοδοξίας. Από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή με διάφορες παρεμβάσεις, έργα και εκδηλώσεις θέλησε να ομορφύνει την καθημερινότητα μας, να δώσει το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε μία πόλη και σε έναν λαό που δεν του αξίζει η μιζέρια. Για την αποτελεσματικότητα, την ευθύτητα και την ευαισθησία του στα θέματα των πολιτών αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του. 

Πως θα χαρακτηρίζεται το κλίμα που επικρατεί, μέχρι τώρα τουλάχιστον, κατά την προεκλογική περίοδο; 

Παρά το νέο εκλογικό σύστημα και τον μεγάλο αριθμό υποψηφίων το κλίμα είναι σε γενικές γραμμές ήπιο. Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα, με διάθεση για προσφορά. Όλοι μας δίνουμε έναν τίμιο αγώνα, κάτι που ελπίζω να διατηρηθεί. Αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και στοχοποίηση των αντιπάλων μας και με πρόγραμμα διεκδικούμε την ψήφο του κόσμου. 

Ποιο το κλίμα που εισπράττετε από την επαφή σας με τον κόσμο; 

Τα συναισθήματα του κόσμου μου έδωσαν το ψυχικό σθένος να συνεχίσω τον προεκλογικό αγώνα. Είναι όμορφο να βλέπεις στα μάτια τους την ικανοποίηση και την επιθυμία να συνεχίσουμε. Γεγονός που αποδίδω στο ότι ήμασταν κοντά τους και τα 5 χρόνια επιλύοντας με αμεσότητα την πλειοψηφία των προβλημάτων τους. Βέβαια κάθε επικριτική στάση δρα εξελικτικά ώστε να στρέφουμε την προσοχή μας σε σωστή κατεύθυνση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Δραστηριοποιείστε επιχειρηματικά στην οδό Αναλήψεως. Ποια η θέση της παράταξη σας για το κυκλοφοριακό;

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ανησυχία των πολιτών καθώς είμαι μητέρα τριών παιδιών και το αυτοκίνητο, όπως καταλαβαίνετε, είναι καθημερινότητα μου. Το κυκλοφοριακό υπήρξε προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Με διάφορες παρεμβάσεις και έργα θεωρώ ότι ιδιαίτερα το κέντρο έχει αποσυμφωρηθεί. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν χρειάζεται όμως και η ευαισθητοποίηση όλων μας ώστε να σεβόμαστε τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται. Συνεχώς συνομιλούμε με συγκοινωνιολόγους και ειδικούς, συλλέγουμε μελέτες, ώστε να καταλήγουμε στην καλύτερη δυνατή λύση.  

Από τη θέση της προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας πως θεωρείτε ότι συμβάλατε στην εξέλιξη και ομαλή λειτουργία της περιοχής;

Από την πρώτη στιγμή θέλησα να συνομιλήσω με τους πολίτες, να καταγράψω τα προβλήματα τους, ώστε να μπορέσω να δρομολογήσω την επίλυση τους. Αρχικά ως μέλος του συμβουλίου και έπειτα από την θέση της προέδρου που ανέλαβα πριν δύο χρόνια προσπάθησα να συμβάλλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ομαλή λειτουργία την περιοχής και στην άμεση επίλυση κάθε αναγκαιότητας που προέκυπτε. Δεν αυταπατώμαι, γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να αλλάξουν, γι’ αυτό και αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση μεγαλύτερης επιρροής. 

Σε ποιόν τομέα θα θέλατε να προσφέρετε σε περίπτωση εκλογής σας;

Λόγω της σύνδεσης μου με την περιοχή, καθώς γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μελισσάτικα θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω στην  Νέα Ιωνία. Θεωρώ ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα παράλληλο κέντρο, απαράμιλλης ομορφιάς και αισθητικής. Να δώσουμε έμφαση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δρόμο ώστε να αποκτήσει τις υποδομές και την αισθητική που της αξίζει. Βέβαια με τον ίδιο ζήλο θα εργαστώ σε κάθε τομέα που είτε νοιώθω ότι υπάρχει ανάγκη είτε μου ανατεθεί. 

Ποιο έργο θα πρέπει να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα η «Νέα εποχή – Νέα Δυναμική» στην περίπτωση δεύτερης θητείας; 

Σίγουρα ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και μας απασχολεί είναι η ρύπανση της περιοχής μας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να απευθυνθούμε στους ειδικούς και με σωστή ενημέρωση και επιστημονική γνώση, χωρίς παρεξηγήσεις, να εστιάσουμε την προσοχή μας ώστε να περιορίσουμε κάθε μορφή ρύπου. Ήδη έχουμε προβεί σε αρκετά περιβαλλοντολογικά έργα, όπως για παράδειγμα οι παρεμβάσεις μας στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων. Καθημερινά αξιολογούνται, αποφασίζονται, δρομολογούνται και εγκαινιάζονται έργα που αφορούν κάθε ανάγκη της περιοχής μας σε κάθε κατηγορία, με πρόγραμμα και γνώμονα την ευημερία των πολιτών συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία. 

Στην τελική ευθεία των εκλογών, ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας; 

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία. Να τους παροτρύνω να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τους, όποια παράταξη και αν επιλέξουν. Αν επιλέξουν εμένα και την παράταξη μας θα ήθελα να τους υποσχεθώ ότι θα εργάζομαι αδιάκοπα, θα αφουγκράζομαι κάθε προβληματισμό τους και αμερόληπτα θα τους εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο.    

error: Content is protected !!