Όταν η μάθηση και η φιλία συνδυάζονται με τη διασκέδαση – Συνάντηση των νηπίων στη Λάρισα

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν τα νήπια στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, από τα νήπια του Παιδικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του 58ου Νηπιαγωγείου Λάρισας.

Όλοι μαζί οι φίλοι σε μια αγκαλιά:

  • Έμαθαν για τη φιλοξενία, τη φιλία και αντάλλαξαν δώρα.
  • Έμαθαν από τους παιδαγωγούς τους για την αξία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, στην υγιεινή διατροφή και ανάπτυξη, καθώς και τη σημασία της πρωτογενούς κτηνοτροφικής παραγωγής, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
  • Ενημερώθηκαν από την εκπρόσωπο της γαλακτοβιομηχανίας «ΟΛΥΜΠΟΣ», κα Ουρανία Μπρέλλα|Product Manager, για την πορεία που ακολουθείται από τον κτηνοτρόφο μέχρι την παραγωγή ποιοτικών – υγιεινών προϊόντων, με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και το κτίσιμο μιας  αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ιδίως με τα παιδιά, το χαμόγελο των οποίων, αποτελεί κινητήρια δύναμη.
  • Παρακολούθησαν σχετική παράσταση κουκλοθεάτρου, με την επιμέλεια της θεατρολόγου-εμψυχώτριας κας Βανέσας Βραχνιάρη, για την υγιεινή διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος, Βεβαίως συμμετείχαν δυναμικά, εκφράζοντας τις προτιμήσεις τους, για την έκβαση των ιστοριών.
  • Χάρηκαν τον ήλιο που αρχίζει να λάμπει στον ουρανό της πόλης μας, με μια γιορτή με χορό, ζωγραφική και κεράσματα.
  • Ανανέωσαν την υπόσχεση για συνάντηση την επόμενη φορά, στο χώρο του Παιδικού Σταθμού του Πανεπιστημίου.

Όταν η μάθηση και η φιλία συνδυάζονται με τη διασκέδαση – Συνάντηση των νηπίων στη ΛάρισαΌταν η μάθηση και η φιλία συνδυάζονται με τη διασκέδαση – Συνάντηση των νηπίων στη ΛάρισαΌταν η μάθηση και η φιλία συνδυάζονται με τη διασκέδαση – Συνάντηση των νηπίων στη ΛάρισαΌταν η μάθηση και η φιλία συνδυάζονται με τη διασκέδαση – Συνάντηση των νηπίων στη Λάρισα

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!