«Κατασκεύασμα της CIA ο Κουφοντίνας» έλεγαν όσοι σήμερα τον υπερασπίστηκαν σε συγκέντρωση στον Βόλο!

milonas 728x120

Περίεργη στάση τηρούσαν στο παρελθόν όσοι -με εξαίρεση κάποιους- σήμερα βρέθηκαν έξω από το Νοσοκομείο Βόλου, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος, με στόχο τη διαμαρτυρία για την μη έγκριση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Κάνοντας έρευνα στις θέσεις του εν λόγω κόμματος, οι δημοσιογράφοι του TheNewspaper.gr ανακάλυψαν ότι στις 4 Νοεμβρίου του 2013, στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, οι συγγραφείς – μέλη του κόμματος χαρακτήριζαν λίγο – πολύ τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη ως κατασκεύασμα της CIA.

Συγκεκριμένα έγραφαν:

“Η συζήτηση για την ατομική τρομοκρατία έγινε και πάλι επίκαιρη στις μέρες μας μετά την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης της “17Ν” και επιβεβαιώνει τον κεντρικό πυρήνα της σκέψης του Τρότσκι ότι η ατομική τρομοκρατία ενώ δεν αλλάζει το κοινωνικό σύστημα δυναμώνει την αστυνομική καταπίεση. Το δικαίωμα της αστυνομίας να προφυλακίζει επ΄ αόριστον υπόπτους, να εισβάλει σε σπίτια χωρίς εισαγγελική εντολή, να υποκλέπτει νόμιμα τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και να ελέγχει το DNA υπόπτων χωρίς την δική τους συγκατάθεση είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που έχουν μπει ήδη σε εφαρμογή και που ήταν υπαγορευμένα από την CIA (όπως γράφαμε στις 10 Φεβρουαρίου του 2001 στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ) και την Europol. Γι΄ αυτούς ακόμη και αν δεν υπήρχε η “17Ν” θα έπρεπε να την φτιάξουν! (Ή μήπως την είχαν κιόλας φτιάξει;). Το παρόν κείμενο και κάποια άλλα που θα δημοσιεύσουμε στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ αποτελούν μια ιδεολογική συνεισφορά στην επίκαιρη συζήτηση γύρω από το θέμα. Μεταφράστηκε στα αγγλικά από την έκδοση των Patnfinder Press του 1995.”

Δείτε το επίμαχο άρθρο εδώ

Τι άλλαξε αλήθεια από τότε μέχρι σήμερα κι εκείνοι που αποκήρυτταν την τρομοκρατία λέγοντας οτι ενισχύει την αστυνομική καταπίεση, υπερασπίζονται τα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα;

Απαντήθηκε τελικά σε κάποιο κείμενό τους το ερώτημα – υπονοούμενο οτι η “17 Νοέμβρη” αποτελεί κατασκεύασμα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

error: Content is protected !!