Περισσότερες από εξήντα συμμετοχές στο τουρνουά σκάκι στον Βόλο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19.05.2019, με συνεργασία της ΤΕΣΣΘ, της Α.Σ.ΒΟΛΟΥ και του ΑΟ Αγριάς – Το πιονάκι, στο Γενικό Λύκειο Αγριάς, το RAPID ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2019.
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά, 66 σκακιστές.
Στους άνδρες, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αγγελής Μιχαήλ (6β), 2ος ο Ζγουλέτας Ιωάννης (6β) και 3ος ο Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος (5,5β), ενώ πρώτη στις γυναίκες, αναδείχθηκε η Παπαρίζου Ελένη (3,5β).
Στην κατηγορία Κ12, νικητές αναδείχθηκαν οι Δριστέλας Νεοκλής, Γκαβαρδίνας Αντώνιος και Τσαρσιταλίδης Χρήστος, στις θέσεις 1, 2 και 3 αντίστοιχα, ενώ τα μετάλλια της κατηγορίας Κ16, πήραν οι Κουκουβίνος Βίκτωρας (χρυσό), Τσαρσιταλίδης Κων/νος (αργυρό) και Αγραφιώτης Μάριος – Εφραίμ (χαλκινο). Αντίστοιχα στα κορίτσια, πρώτες αναδείχθηκαν στην κατηγορία Κ16 η Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα και στην Κ12 η Λύκου Βασιλική.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα κάθε γύρου, καθώς και την τελική κατάταξη, μπορείτε να δείτε στο chess-results.
Ευχαριστούμε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στη διοργάνωση του τουρνουά, καθώς και τον διευθυντή του ΓΕΛ Αγριάς, κ. Καρανίκα Θωμά, για την παραχώρηση του σχολείου.
error: Content is protected !!