Επίθεση στον Τέλη Μπασδάνη από τον Δήμο Βόλου: Λέει ψέματα και συκοφαντεί

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Τα όσα… περίεργα είπα σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για το πρόγραμμα Open Mall προκάλεσαν την αντίδραση του Δήμου Βόλου, ο οποίος με ανακοίνωση του επιτίθεται στον Τέλη Μπασδάνη κατηγορώντας τον ως ψεύτη και συκοφάντη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Μέχρι τον σύζυγο της Σόνιας, που λίγοι γνωρίζουν και σαν πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, το οποίο καταδίκασε στην απραξία και την αφάνεια, επιστράτευσε το στρατόπεδο των “νεκροθαφτών” της πόλης για να εξαπολύσει ψέματα και συκοφαντίες κατά της Δημοτικής Αρχής, αυτή τη φορά για δήθεν ευθύνες της που δεν προχώρησε για την περιοχή μας το πρόγραμμα open mall.

 

Και ξεπερνά κάθε όριο αισχρότητας η ενέργεια αυτού του πολιτικού γυρολόγου, καθώς είναι καταγεγραμμένες δημόσια, σε τηλεοπτική συζήτηση, οι αναφορές του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Απ. Οντόπουλου, που είναι συνεργάτης του και εκλεγμένος στο Επιμελητήριο με την παράταξή του, άρα αποκλείεται να τις αγνοούσε και ο οποίος για το θέμα απερίφραστα, χωρίς να μασάει τα λόγια του, αποκάλυψε ότι υπήρξαν παράγοντες που πίεσαν τους καταστηματάρχες να αρνηθούν γιατί θεώρησαν ότι θα πιστωνόταν το έργο θετικά ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αλλά και ο ίδιος! Και το πέτυχαν!!!

 

Για να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση και για να διαπιστώσει ο καθένας την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα του καταστροφέα του Επιμελητηρίου, μπορεί να παρακολουθήσει το απόσπασμα της συνέντευξης (από το 8ο λεπτό και μετά) στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=yirzxi6Eb-c

 

Αυτοί είναι και γι αυτό τους σιχάθηκε ο κόσμος και τους γύρισε την πλάτη. Και θα κριθούν και πάλι σε λίγες μέρες με αυστηρότητα για τις αθλιότητες που διαπράττουν όχι σε βάρος μας, αλλά σε βάρος της νοημοσύνης των πολιτών.

error: Content is protected !!