ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μ. Παπαδημητρίου: Σε πανικό οι υπόλογοι για τις περιπέτειες του Δήμου Ν. Πηλίου

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τον πανικό όσων ενέπλεξαν τον Δήμο Νοτίου Πηλίου σε περιπέτειες, αποκαλύπτουν οι προσπάθειες ορισμένων υπολόγων στην τοπική κοινωνία να φιμώσουν την αλήθεια και να αποκρύψουν την πραγματικότητα και τις τεράστιες ευθύνες τους.

Οι πρόσφατες περιπτώσεις δήθεν αντιδράσεων θιγμένων με αποκορύφωμα το προχθεσινό περιστατικό στη Συκή με υποβολή μήνυσης κατά του υποψηφίου Δημάρχου Μιλτ. Παπαδημητρίου, καταδεικνύουν ένοχες συμπεριφορές για μια περίοδο που έφερε τον Δήμο Νοτίου Πηλίου ένα βήμα από την καταστροφή.

KEN

“Ενοχλούνται, αναφέρει ο κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου, όσοι εξέδιδαν διπλά παραστατικά για μία εργασία ή προμήθεια και μετά την απόρριψη από τη Δικαιοσύνη της προσφυγής τους να πληρωθούν δύο φορές, επανέρχονται με απίστευτο θράσος!!!

Δεν επιτρέψαμε το πάρτυ με τα χρήματα των δημοτών και θα συνεχίσουμε να είμαστε απέναντι όσο εκείνοι βλέπουν τον Δήμο λάφυρο και επιθυμούν την παλινόρθωση στην εποχή της περιπέτειας.

Ενοχλούνται όσοι βρίσκονται κατηγορούμενοι για κακούργημα για υπεξαίρεση από δημοτικά ταμεία σε καποδιστριακό Δήμο της περιοχής μας και η Δημοτική Αρχή βρίσκεται ως πολιτική αγωγή απέναντί τους, ζητώντας μαζί με το Ελληνικό κράτος να επιστρέψουν στους δημότες Νοτίου Πηλίου εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των χρημάτων.

Είμαστε απέναντι σε όσους υπονόμευσαν το μέλλον των παιδιών μας, σε όσους εγκατέλειψαν τον Δήμο πριν 9 χρόνια στο χείλος του γκρεμού, με περιουσιακά στοιχεία των δημοτών να δεσμεύονται από Τράπεζες για να εξοφληθούν παλιές οφειλές.

Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα βήμα από τον αγώνα για ορθολογική και διαφανή διαχείριση των οικονομικών, δεν συμβιβαζόμαστε με κανέναν, δεν παραγράφουμε, δεν αμνηστεύουμε κανέναν κι ας ενοχλούνται”, σχολιάζει ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στην Κ. Γατζέα και συνεχίζει τις περιοδείες με υποψηφίους του συνδυασμού “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία”, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης σε όλο το Νότιο Πήλιο.

error: Content is protected !!