Ο Στάθης Μιλάνος με την ορχήστρα του στο Χοντρό Μπιζέλι

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στα πλαίσια του “4ου Φεστιβάλ Βόλου 2019“, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 8 μ.μ., ο Στάθης Μιλάνος με την ορχήστρα του θα βρίσκονται στο Χοντρό Μπιζέλι για μια βραδιά αφιερωμένη στην λαΐκή μουσική.

KENT728X100 1
“Τα χρόνια περνούσαν και ο κόσμος της Ελλάδας άρχιζε να ελπίζει για καλύτερες ημέρες. Η “ΣΚΑΛΑ” των Μιλανέων ακολουθούσε και αυτή την ιστορία και την μοίρα της σκορπίζοντας στον κόσμο της κάθε βράδυ το κέφι της, την αγάπη της και τους καλομαγειρεμένους μεζέδες της.

Πιστοί θαμώνες του χώρου άνθρωποι από όλες της κοινωνικές τάξεις και πολιτικές ιδεολογίες και παρατάξεις που αγαπούσαν τον Στέφανο, την τέχνη του και τα παιδιά του που στο μεταξύ άρχισαν να δείχνουν την παρουσία τους στο μαγαζί.

Ο τρίτος γιος και ο μικρότερος, ο Στάθης, γεννήθηκε στον Βόλο το 1941. Θαυμάσιος μουσικός και οργανοπαίχτης (μπουζούκι, κιθάρα, μπαγλαμά) συμμετείχε κι αυτός για αρκετά χρόνια στη σύνθεση της ταβέρνας. 

Ένα γεγονός που πρέπει να αναφερθεί είναι πως ο Στάθης το 1947 σε ηλικία έξι ετών έπαιξε μπουζούκι στα βαφτίσια του! (Βαφτίστηκε αρκετά μεγάλος διότι ο μέλλων νουνός του ήταν εξορία λόγο της πολιτικής κατάστασης). Σήμερα ο Στάθης Μιλάνος διδάσκει σε ωδείο την τέχνη του μπουζουκιού και όχι μόνο, σε επίδοξους λάτρες του οργάνου.”
Γιώργος Καφενταράκης

Ελεύθερη Είσοδος
error: Content is protected !!