Θεόδωρος Αθανασός στο TheNewspaper.gr: «Το ψηφοδέλτιο Καπούλα θυμίζει Σκοτινιώτη»

milonas 728x120

Τριανταδύο χρόνια επιχειρηματίας στην παραλία του Βόλου ο Θεόδωρος Αθανασός έλαβε την μεγάλη απόφαση να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος σύμβουλος από τον Απόστολο Παπαδούλη. 

Εξηγεί γιατί αν και γνήσιος νεοδημοκράτης δεν εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο που ηγείται η κ. Καπούλα, αλλά και τι ενόχλησε περισσότερο τους βολιώτες κατά την θητεία Μπέου. 

Τέλος, δηλώνει πεπεισμένος ότι ο Απόστολος Παπαδούλης θα περάσει στην δεύτερη Κυριακή, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. 

 • Θα περίμενε κανείς με δεδομένο την πολιτική σας πορεία να θέσετε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό που ηγείται η κ. Καπούλα και που έχει την επίσημη στήριξη της ΝΔ. Παρόλα αυτά κατεβαίνετε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Απόστολο Παπαδούλη. Με ποια κριτήρια έγινε η συγκεκριμένη επιλογή;
 • Η επιλογή μου να κατέβω με τον κ. Παπαδούλη έγινε μετά από ώριμη σκέψη και εφόσον δεν μου έγινε καμία πρόταση από την κ. Καπούλα σκέφτηκα ότι ήθελα και έπρεπε να δώσω το παρόν, καθώς ο κύριος Παπαδούλης στην διακήρυξη της υποψηφιότητας του ευχαριστεί το ΚΙΝΑΛ για τη στήριξη του αλλά δηλώνει ότι δεν ψήφισε ποτέ ΠΑΣΟΚ ποτέ αριστερά, θα μπορούσε η κ. Καπούλα να το πει αυτό;. Δεν θα μπορούσα να ψηφίσω την κ. Καπούλα για τους εξής λόγους. Το ψηφοδέλτιό της, πιο πολύ θυμίζει ψηφοδέλτιο του κ. Σκοτινιώτη που δεν ξεχνιέται η στάση μαστίγιο και καρότο. Δεύτερον δεν μπορώ να ξεχάσω, ως γνήσιος νεοδημοκράτης ότι κλαίγαμε για δώδεκα χρόνια για την κ. Καπούλα και τον πατέρα της. Που ήταν όταν η ΝΔ είχε πατώσει; Ποιους υποψήφιους στηρίζει και στήριζε στην περιφέρεια, στον δήμο και στις βουλευτικές εκλογές; Σε πόσα γραφεία ήταν; Τρίτον ανέλαβε πρόεδρος οικονομικής επιτροπής της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και από ότι έχω πληροφορηθεί δεν κατάφερε για δύο έτη να μαζέψει καθόλου χρήματα σε σημείο να φανεί παντελώς ανεπαρκής, καθώς δεν κατάφερε να πληρώσει ούτε τις εισφορές της που είχε υποσχεθεί μέσα στη ΝΟΔΕ, με αποτέλεσμα η ΝΟΔΕ να έχει χάσει τα τηλέφωνα της και να φτάσει σε σημείο κατάρρευσης λόγω χρεών. Το ίδιο θα κάνει και στο δήμο;

Θεωρώ ότι η απόφαση του κόμματος και της ΝΟΔΕ για τις δημοτικές εκλογές δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο που την ακολουθεί, για αυτόν τον λόγο το κόμμα μας κατεβαίνει σπασμένο  σε τρία κομμάτια και θεωρώ ότι πρέπει να πάρουν το μήνυμα τους στο κόμμα. 

 • Γιατί με τον Απόστολο Παπαδούλη και όχι με κάποιον άλλον;
 • Κατεβαίνω με τον Απόστολο Παπαδούλη γιατί είναι ένας άνθρωπος της πιάτσας και της αγοράς που έχει προσφέρει έργο στην κοινωνία του Βόλου, έχει όραμα, όρεξη και αποφασιστικότητα να κάνει την ανατροπή. Αντιθέτως ο κ. Αποστολάκης, η κ. Καπούλα και ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχουν αποδώσει μηδέν φόρο σε αυτή την κοινωνία και έργο ως πολίτες.
 • Πώς θα χαρακτηρίζατε τον μέχρι τώρα προεκλογικό κλίμα μεταξύ των παρατάξεων; 
 • Θα χαρακτήριζα το προεκλογικό κλίμα ήρεμο, αλλά και ψεύτικο καθώς παρατηρώ ότι υπάρχει ένα κύμα μπεϊκό και αντιμπεϊκό το οποίο είναι καθαρά ένα ψέμα γιατί το αντιμπεϊκό μέτωπο μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την εκλογή του Απόστολου Παπαδούλη στον δεύτερο γύρο, καθώς η αριστερά δεν θα μπορεί να συμπράξει πότε με τη δεξιά και το αντίστροφο γιατί υπάρχουν αποφάσεις των κομμάτων μέχρι διαγραφής.
 • Τι είναι αυτό που σας ενόχλησε τα τελευταία πέντε χρόνια στον δήμο του Βόλου;
 • Τα τελευταία χρόνια με ενόχλησαν η έπαρση και η αλαζονεία στο πρόσωπο του δημάρχου.
 • Ποιο κατά την γνώμη σας, θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα του Δημάρχου την επόμενη ημέρα της εκλογής του;
 • Πρώτο μέλημα του δημάρχου την επόμενη μέρα είναι να ενώσει τους Βολιώτες, να ανασκουμπωθεί προκειμένου να βρει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και με σωστά επιχειρήματα να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.
 • Σε ποιον τομέα θα θέλατε να προσφέρετε στην περίπτωση εκλογής σας;
 • Θα ήθελα να προσφέρω στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης, καθώς η εμπειρία μου ως επιχειρηματίας με έχει κάνει να κατανοώ τα προβλήματα και τις ανάγκες του χώρου και των συναδέλφων μου και μπορώ να δώσω λύσεις σε πολλά προβλήματά τους και γι’ αυτόν τον λόγο θέτω τον εαυτό μου σε αυτές τις εκλογές.
 • Ποιο το κλίμα που εισπράττετε από την μέχρι τώρα επαφή σας με τον κόσμο;
 • Ο κόσμος είναι καθημερινά δίπλα μου γιατί όπως γνωρίζουν οι πιο πολλοί είμαι τριάντα δύο χρόνια στην παραλία του Βόλου και συναναστρέφομαι καθημερινά μαζί τους και δεν είχα πρόβλημα από αντίπαλους  υποψηφίους γιατί η προσφορά μου στο βίο και στα κοινωνικά και εικαστικά δρώμενα της πόλης μου είναι γνωστή.
 • Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας λίγο πριν την κάλπη;
 • Στους συμπολίτες μου λίγο πριν τις επερχόμενες εκλογές θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι τα προβλήματα θα είναι ίδια, απλά θα πρέπει να αναρωτηθούν ποιοί θα είναι οι άνθρωποι που θα τους τα λύσουν και θα τους εκπροσωπήσουν. Πολλοί είμαστε οι υποψήφιοι που κατεβαίνουμε σε αυτές τις εκλογές, αλλά λίγοι θα είμαστε και την επόμενη μέρα δίπλα τους χωρίς να σκεφτούμε το πολιτικό κόστος και τον κόπο μας για  να λύσουμε τα προβλήματα τους. Ζητάω την ψήφο τους καθώς θεωρώ ότι είμαι ένας από αυτούς και θα τους εκφράσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
error: Content is protected !!