Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»

milonas

Από την Κεντρική πλατεία στη Λάρισα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε συγκλονιστική την παρουσία των Λαρισαίων στην συγκέντρωση το βράδυ της Τρίτης και ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας:

«Γεμίσατε την Κεντρική πλατεία της Λάρισας από άκρη σε άκρη, στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή» Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι μπροστά, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την συγκλονιστική σας παρουσία σήμερα. Η Λάρισα σήμερα δίνει απάντηση, ο λαός είναι εδώ, είναι παρόν, διεκδικεί τις θυσίες και τα κεκτημένα του».

“Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός ήταν το σύνθημα που δονούσε την Κεντρική πλατεία από τους Λαρισαίους με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά ότι τον πρωθυπουργό θα τον βγάλουν οι κάλπες την Κυριακή και όχι οι δημοσκοπήσεις”.

«Το κεντρικό δίλλημα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής είναι αν θα εγκριθούν τα ευνοϊκά μέτρα που λάβαμε προς όφελος των  πολιτών με την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα δοθεί εντολή κατάργησης τους, με την ψήφο στη ΝΔ».

Με τα λόγια αυτά ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας έθεσε το δίλημμα των ευρωεκλογών, μιλώντας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ.

«Ο Λαός είναι εδώ. Αυτός αποφασίζει για το μέλλον του και όχι οι μιντιάρχες, οι καναλάρχες και οι δημοσκόποι. Ο λαός της Λάρισας απόψε στέλνει στα αζήτητα την προπαγάνδα και την πολιτική απάτη. Τα ψέματα τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ο οποίος στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα της κυβέρνησης με τα οποία ο Δήμος Λαρισαίων «θα κάνει το άλμα στο μέλλον, καθώς και στον υφυπουργό αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη και τις αποφάσεις του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με νομοσχέδια υπέρ των αγροτών».

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά, γνωρίζει καλά ποιοι ήταν αυτοί που διέλυσαν την οικονομία και τη χώρα, δεν ξέχασε ποτέ ποια συμφέροντα εκπροσωπούσαν», ενώ έκανε ειδική αναφορά στους χώρους της υγείας και της παιδείας.

«Καλούμε όλους τους  Έλληνες να στηρίξουν την μάχη που δώσαμε. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, προχωράει μπροστά. Ήρθε η ώρα των πολλών», υποστήριξε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος απηύθυνε ξεχωριστό μήνυμα στους νέους.

«Απευθύνομαι στα πραγματικά θύματα των μνημονιακών πολιτικών. Εσείς που ήσασταν πάντοτε πρωτοπόροι στις μεγάλες μάχες της πατρίδας, που πρωταγωνιστήσατε στις μεγάλες μάχες του 1-1-4, στο Πολυτεχνείο, στη μεγάλη αλλαγή του 1981, όλους εσάς καλώ. Εσάς γιατί εσάς φοβούνται», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μην χαρίζετε τα όνειρά σας, μην τους δίνετε το δικαίωμα να κλέψουν και πάλι τα όνειρα σας», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε φωτογραφίες:

Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»Αλέξης Τσίπρας από Λάρισα: «Στείλατε μήνυμα νίκης για την επόμενη Κυριακή»

Πηγή: onlarissa.gr

Facebook Comments

error: Content is protected !!