Η «Έξυπνη πόλη» για την κατάσχεση της ΕΡΓΗΛ

milonas 728x120

Αναφορικά με τη νέα εκταμίευση 480.000 ευρώ από λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι όλα βαίνουν καλώς στην πόλη και σε λίγο το Μονακό θα ζηλεύει το Βόλο, τόσο αναδύονται στην επιφάνεια στοιχεία που αποδεικνύουν την πλήρη ανικανότητα των περαστικών διοικούντων. 

Μόλις την περασμένη Παρασκευή,  η εταιρεία  ΕΡΓΗΛ εκταμίευσε για λογαριασμό της ακόμα 480.000 ευρώ, από τραπεζικό λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ με το συνολικό ποσό των κατασχέσεων μέχρι στιγμής από τα ταμεία της να ανέρχεται στα 5  εκατομμύρια ευρώ. 

Σημειωτέων ότι η λαλίστατη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ και ο πρόεδρος της κ. Παπαευσταθίου με ανακοίνωσή του πριν λίγες ημέρες διαβεβαίωνε τους πολίτες για την άριστη λειτουργία της επιχείρησης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία αντίδραση για τη νέα κατάσχεση.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ιστορία έχει μείνει η παροιμιώδεις φράση του απερχόμενου δήμαρχου, ότι αντί για ποσά η εταιρεία θα λάβει… τη φωτογραφία του.

Επειδή μια φωτογραφία του νυν δημάρχου έχει κοστίσει 5 εκ ευρώ στην πόλη και τους πολίτες και καθώς διαπιστώνουμε ότι η κύρια και πάγια τακτική λειτουργία της νυν δημοτικής αρχής είναι η απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, τους ενημερώνουμε ότι σε λίγες μέρες θα λάβουν χιλιάδες απαντήσεις για όσα ψέματα έχουν πει όλα αυτά τα χρόνια. 

error: Content is protected !!