Μιλτ. Παπαδημητρίου: Απέφυγε την αντιπαράθεση στο debate κρυπτόμενος o Μ. Μιτζικός

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Νοτίου Πηλίου η απόφαση του κ. Μ. Μιτζικού να αποφύγει την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου και να μην επιτρέψει στον λαό της περιοχής να σχηματίσει, μέσα από ένα δημόσιο διάλογο, αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, μια σφαιρική εικόνα για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου” όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού “Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία”. Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

KENT728X100 1

Η ένδοια προγράμματος, η απουσία αφηγήματος και η συνθηματολογία, φαίνεται πως δεν μπορούσαν να αντιπαρατεθούν στην τηλεμαχία που οργάνωσε το ASTRATV, στον τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο του Μιλτ. Παπαδημητρίου και στο πρόγραμμα της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας” για συμπόρευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων στη νέα εποχή ανάπτυξης του Νοτίου Πηλίου.

Στο κάλεσμα για αντιπαράθεση πρόσωπο με πρόσωπο ο κ. Μιτζικός κρύφτηκε.

Για μια ακόμη φορά δεν σήκωσε το γάντι που του έριξε ο κ. Παπαδημητρίου, προτιμώντας μια εμφάνιση σε κάποια πλατεία χωριού για να ξαναπαίξει την ίδια κασέτα μηδενισμού για τη Δημοτική Αρχή και τα πεπραγμένα της.

Όλες αυτές οι συμπεριφορές, όπως και οι απειλές, οι εκφοβισμοί από τους υπόλογους που οδήγησαν τον Δήμο Νοτίου Πηλίου στο χείλος της καταστροφής και ναρκοθέτησαν την πορεία του, προκαλούν την ισχυρή συσπείρωση της πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας.

Των ενεργών πολιτών του τόπου μας που με τη μαζική παρουσία τους στις ανοιχτές εκδηλώσεις της “Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας”, ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στην πρόσκληση να οδηγήσουμε τον Δήμο σε νέα περίοδο δημιουργίας.

Δώσαμε μάχες να επαναφέρουμε τον Δήμο Νοτίου Πηλίου στην κανονικότητα και δεν θα επιτρέψουμε τους λίγους, τους ξένους, να δηλητηριάσουν την κοινωνία μας.

Την Κυριακή η νίκη θα είναι μεγάλη και το μήνυμα ηχηρό για ένα Δήμο όλων των πολιτών, για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

error: Content is protected !!