Μήνυμα νίκης από τον υποψήφιο Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μ. Μιτζικό σε συγκέντρωση στον Λαύκο

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Μήνυμα νίκης έστειλε από τον Λαύκο ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» κ. Μιχ. Μιτζικός. Σε πολυπληθή συγκέντρωση στην πλατεία του χωριού την Κυριακή κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής, ασκώντας κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ενώ παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του.

KEN

 Υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα των δημοτών στον Λαύκο, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν στον κ. Μιτζικό, αποτελεί η ελλιπής καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και η ανεπαρκής αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου τόνισε από την πλευρά του πως «από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, θα αρχίσει αγώνας δρόμου για τον σχεδιασμό εκ βάθρων του προγράμματος αποκομιδής των απορριμμάτων» και δεσμεύτηκε για συστηματικό καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων τόσο στον Λαύκο όσο και σε όλα τα χωριά.

Δριμεία κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή άσκησε ο κ. Μιτζικός και για την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το δίκτυο αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή του Λαύκο, καθώς στην πλειονότητά τους οι ελαιοκαλλιεργητές και άλλοι παραγωγοί, προσεγγίζουν με μεγάλη δυσκολία τις καλλιέργειές τους. Επισήμανε, ότι «η αποκατάσταση της βατότητας των αγροτικών δρόμων θα αποτελέσει προτεραιότητα, καθώς ως νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με κάθε χρήσιμο έργο».

Επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των κατοίκων του Λαύκου για την κατασκευή σύγχρονης παιδικής χαράς με πιστοποιημένα και ασφαλή για τα μικρά παιδιά όργανα.

Ο κ. Μιτζικός στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, φέρνοντας ως παράδειγμα την απαράδεκτη εικόνα μεγάλου τμήματος του δρόμου που οδηγεί στην παραλία «Μικρό». Θα βρεθεί λύση για την ασφαλτόστρωσή του ώστε η πρόσβαση για ντόπιους και επισκέπτες να γίνεται χωρίς προβλήματα» είπε.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην επέκταση του δικτύου ύδρευσης στο «Μικρό», επισημαίνοντας πως «είναι αδιανόητο εν έτει 2019 να υπάρχουν ακόμη γεωτρήσεις στο Πήλιο. Θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου» συμπλήρωσε.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!