ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Οι Κρητικοί αγκάλιασαν τον Γιώργο Ξηραδάκη Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχθηκαν οι Κρητικοί τον Βολιώτη υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Ξηραδάκη, που συνόδευσε στην μεγαλόνησο το περασμένο Σάββατο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ επισήμανε μεταξύ άλλων πως είναι σε θέση να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, με σκοπό να συμβάλλει στην πραγματική αλλαγή πορείας της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω της ανάπτυξης των επενδύσεων, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του και τη διεθνή του εμπειρία. Ο Γ. Ξηραδάκης έγινε δεκτός με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και από την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ μιλώντας προς τους πολίτες στην διάρκεια της περιοδείας του, επανέλαβε την βούλησή του να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις και στο ευρωκοινοβούλιο για την Ελλάδα.

KEN

Την Κυριακή ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής περιόδευσε στην Πελοπόννησο, ενώ την Παρασκευή επισκέφθηκε την ΕΥΔΑΠ στον Ωρωπό Αττικής, όπου και μίλησε προς τους εργαζόμενους και τα στελέχη της επιχείρησης και μοιράστηκε μαζί τους το όραμά του για την εκπροσώπηση της ελληνικής θαλάσσιας Οικονομίας και Ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Ξηραδάκης μετέβη στους Αγ. Ανάργυρους Αττικής, όπου και συναντήθηκε με στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Αργότερα το βράδυ παρευρέθηκε σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο Κολωνάκι, προς τιμήν των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ. Την Δευτέρα ο Γιώργος Ξηραδάκης βρέθηκε στον Πειραιά, όπου και συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Ξηραδάκης εξέφρασε προς τον Σεβασμιώτατο την επιθυμία του για την εκπροσώπηση της θαλάσσιας οικονομίας και ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο και έλαβε την ευλογία του. Αργότερα την ίδια ημέρα ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία του, στο POLITIA TENNIS CLUB στην Κηφισιά.

error: Content is protected !!