Επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Πολεμικών τεχνών ο Βολιώτης Σ. Πετμεζάς

stergiou
fotou
728x110 3

Επέστρεψε από το Βέλγιο ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας DRCS Πετμεζάς Σταύρος μετά την επιτυχή συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ πολεμικών τεχνών (EUROBUDO FESTIVAL) στην πόλη Oostmalle προάστιο της Αμβέρσας.

Στο 2ήμερο φεστιβάλ συμμετείχαν 30 δάσκαλοι πολεμικών τεχνών από 20 χώρες και 3 ηπείρους (Βόρεια  Αμερική, Ευρώπη, Ασία), ενώ το παρακολούθησαν πάνω από 350 μαθητές-αθλητές πολεμικών τεχνών. Την χώρα εκπροσώπησαν κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (WORLD KOBUDO FEDERATION) ο κος Κοσσυβάκης Μιχαήλ (πρόεδρος Π.Ο.Ε.Τ.Α) από την Αθήνα και ο κος Πετμεζάς Σταύρος από τον Βόλο, οι οποίοι ταυτόχρονα εκπροσωπήσαν και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α).

728X100 3

Το DRCS (Directive Reactive Controlling System) ή ΣΑΑΚΕ (Σύστημα Άμεσης Αντίδρασης και Ελέγχου) ήταν το μοναδικό Ελληνικό σύστημα που διδάχθηκε στο πανευρωπαϊκό συνέδριο. Πάνω από 60 άτομα διαφορετικού επιπέδου γνώσεων (αρχάριοι έως και δάσκαλοι 4-5 Dan) συμμετείχαν στα 4 ωριαία τμήματα και  εκπαιδεύτηκαν από τον κο Πετμεζά σε τεχνικές άμυνας αλλά και χρήσης μαχαιριών, ραβδιών και πιστολιών.

Η συμμετοχή αυτή είναι συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της προηγούμενης περιόδου του ως εισηγητή σε αριθμό σεμιναρίων όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο Αυτοάμυνας (Αθήνα, Μάϊος 2018), το Πανελλήνιο Συνέδριο και Διαγωνισμό Αυτοάμυνας (Αθήνα, Νοέμβριος 2018) και το International Acropolis Gathering (Αθήνα, Φεβρουάριος 2019).

Το ραντεβού ανανεώθηκε με νέα πρόσκληση του κου Πετμεζά από την WKF, για το Μάϊο του 2020 στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών στην Βιέννη της Αυστρίας, όπου αναμένεται και μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων.

Στην επιτυχή συμμετοχή του Βολιώτη εκπαιδευτή, συνέβαλλε καθοριστικά ο κος Χορόζογλου Ιωάννης, Διευθυντής Marketing – Manager του G.S TRAVEL ο οποίος είναι πάντα ουραγός και στηρίζει κάθε προσπάθεια προβολής της χώρας μας και του αθλητισμού τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Το σύστημα αυτοάμυνας DRCS στην έδρα του Α.Σ «ΩΡΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ», Ρήγα Φερραίου 116Β.

error: Content is protected !!