Μπέος από τη Ν. Αγχίαλο: Θέλουν να πάνε στον δεύτερο γύρο για να συνδιαλλαγούν και να εκβιάσουν [εικόνες]

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Ο αγώνας που δίνει το σύστημα της διαπλοκής είναι λυσσαλέος. Παίζει τα ρέστα του.Έχουν αποδεχθεί την ήττα τους και ο μόνος στόχος είναι να πάνε τις εκλογές σε δεύτερο γύρο.Όχι γιατί πιστεύουν στις συνεργασίες και άλλα τέτοια υποκριτικά που λένε. Όχι. Γιατί αυτός ο άθλιος νόμος που ισχύει τους δίνει δικαίωμα να αναπτύξουν το μόνο ταλέντο που έχουν.Μέσα από μια ακυβερνησία να το ρίξουν στη συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, στην πίεση, στους εκβιασμούς” τόνισε από την σημερινή του συγκέντρωση στη Νέα Αγχίαλο ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

KEN 1

“Θέλεις πλειοψηφία για να εγκρίνεις το οποιοδήποτε έργο; Θέλω αυτό το ρουσφέτι ή εκείνο το ποσό για προμήθεια ή οτιδήποτε άλλο.Ναι αυτόν το ρόλο, του νταβατζή, τον ξέρουν και τον παίζουν καλά. Πολύ καλά! Μην τους δώσετε την ευκαιρία”, συνέχισε ο κ. Μπέος καλώντας τον κόσμο να εμπιστευθεί τη σημερινή δημοτική αρχή.

“Να τελειώνουμε με αυτή την σαπίλα. Με τις εργολαβίες, μέσω των βουλευτικών και κομματικών γραφείων. Με την μεγάλη του γένους σχολή”, όπως ελέχθη τόσο εύστοχα σε τηλεοπτική εκπομπή.” είπε.

Δείτε εικόνες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!