ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)

Σε μια γεμάτη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας (Διβάνι), ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.

Ο κ. Κουρέτας ανέλυσε το πρόγραμμα καθώς και τους στόχους που έχει θέσει η παράταξή του για τη Θεσσαλία.

Επικεντρώθηκε δε, στα μέτρα που θα λάβει προκειμένου να ενισχυθεί ο εναλλακτικός τουρισμός στην περιοχή, επίσης στον τρόπο που θα επιτευχθεί η καλύτερη απόδοση της γεωργικής παραγωγής και της αγροδιατροφής σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.

Επιπρόσθετα, έριξε τα «βέλη» του στους κ.κ. Αγοραστό και Τσιλιμίγκα σχετικά με το θέμα της εκτροπής του Αχελώου και εστίασε στο υδατικό πρόβλημα της Περιφέρειας.

Τέλος, έκανε μνεία στην χαμηλή απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Δείτε φωτογραφίες:

Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)Ανέλυσε πρόγραμμα και στόχους ο Δ. Κουρέτας στην ομιλία του στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!