Α.Μπέος :Θα τελειώσουν οι εκλογές και δεν θα έχουμε με τι να ασχοληθούμε!

milonas

«Χυδαιολογούν, συκοφαντούν και βρίζουν όλη μέρα. Φασίστες, εγκληματίες, μαφιόζοι, άσχετοι, ανίκανοι και πολλά πολλά άλλα. Και αφού τελειώσουν με τον οχετό τους, λένε και για τις βωμολοχίες του Μπέου! Ζητούν την ψήφο των πολιτών λέγοντας να φύγει ο Μπέος! Και όταν ο κόσμος τους λέει: “Γιατί να φύγει; Τι έκανε;”

Δεν ξέρουν να απαντήσουν. Λένε απίστευτα και τερατώδη ψέματα, με μια άνεση που τρομάζει.

Περιφερόμενοι, σαν θεατρικά μπουλούκια, στις γειτονιές της πόλης, λύνουν τα προβλήματα σε χρόνο ρεκόρ!

Θα τελειώσουν οι εκλογές και δεν θα έχουμε με τι να ασχοληθούμε! Αφού οι θαυματοποιοί Ιάσονας, Νανσυ και Παπαδούλης θα τα έχουν τακτοποιήσει όλα.

Φτιάχνουν αεροδρόμια, λιμάνια, μαρίνες, στάδια, Πανεπιστήμια, ό,τι τραβάει η καρδιά του καθενός.

Και ελπίζουν. Με ψέματα και υποσχέσεις. Όχι ότι θα νικήσουν. Το ξέρουν το αποτέλεσμα. Τη συντριβή φοβούνται. Και παλεύουν να πάνε την εκλογή στην δεύτερη Κυριακή. Όπου θα μαζευτούν και θα μοιράσουν τη λεία. Όπως οι σύμμαχοι στη Γιάλτα.

Εγώ θα πάρω τόσες αντιδημαρχίες, εσύ τόσες. Εγώ θα κάνω εκεί παιχνίδι, αυτός πιο κει. Και έχουν φορέσει τη μάσκα της δήθεν ευγένειας και του πολιτικού πολιτισμού.

Τρομάρα τους!

Και περιμένουν. Μην κοιμηθεί ο Θεός και μαζί και οι πολίτες! Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Δεν είναι απλώς λίγοι για μια πόλη όπως ο Βόλος μας. Είναι τραγικοί.»

Είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος στην κεντρική του ομιλία το βράδυ της Παρασκευής μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.

 

Facebook Comments

error: Content is protected !!