Κώστας Λούλης: Χρωστούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους στο Δημόσιο και κάνουν κριτική στον Μπέο [βίντεο]

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα στον Δημήτρη Μαρέδη ο βιομήχανος και υποχήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου, Κώστας Λούλης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Οι αντίπαλοι του κ. Μπέου δεν έλεγαν “ψηφίστε εμάς” αλλά έβριζαν τον αντίπαλό τους. Είναι τραγικό το επίπεδο. Λυπάμαι γιατί νέοι άνθρωποι περνούν από αυτή τη Σχολή της λάσπης και κολυμπούν στον βόθρο για να επιπλεύσουν σαν φελή. Σε κάποιους απάντησα, σε κάποιους όχι. Τι να κάνω όμως; Να απαντώ στην κάθε Μπουμπού είναι εξευτελισμός. Δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Δεν υπάρχει χειρότερος πόλεμος από τη σιωπή. ”

Ο κ. Λούλης καυτηρίασε επίσης κάποιους που χρωστούν στο Δημόσιο εκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα ασκούν κριτική στον κ. Μπέο. Συγκεκριμένα είπε:

“Ακούς κριτική από ανθρώπους που χρωστούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους στο ελληνικό δημόσιο, στις τράπεζες και στα ασφαλιστικά ταμεία και κάνουν και κριτική. Χρωστούν και είναι κλέφτες. Πρέπει αυτό που κλέβουν αυτοί, να το πληρώσουν όλοι οι Έλληνες.”

Ο κ. Λούλης τόνισε οτι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει βουλευτής, αλλά προτιμά τον ρόλο του δημοτικού συμβούλου και αν του ζητήσει ο δήμαρχος, θα σηκώσει το τηλέφωνο και θα παρέμβει για το καλό της πόλης.

Δείτε το βίντεο:

 

error: Content is protected !!