ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Ιππικό όμιλο «Κένταυροι» ο Αριστοφάνης Σμπάρδος

milonas 728x120
Τον Ιππικό Σύλλογο Βόλου “Κένταυροι” επισκέφθηκε χθες ο γιατρός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό “Μαζί για τον Βόλο” Αριστοφάνης Σμπάρδος.
Ειδικότερα, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ανδρέα Καϊόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Σούλη Μπατσικώστα και το Θεόφιλο Μπούτα, Μέλος του Συλλόγου και Υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο στην Τοπική Ενότητα Ν. Ιωνίας με το συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη.
Είχανε μια εποικοδομητική συζήτηση σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα. Έδειξαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στον κ. Σμπάρδο και του εξέφρασαν την αγάπη τους για τα άλογα.
Σε δήλωσή του αμέσως μετά ο κ. Σμπάρδος επισήμανε:
“Μου ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο Δήμος στον εναλλακτικό τουρισμό και τη στήριξη που μπορεί να παρέχει σχετικά με τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, ο οποίος έστω για μια φορά το χρόνο διαφημίζει την πόλη μας και προσελκύει ιππείς απ’ όλη την Ελλάδα.”
Τον κ. Σμπάρδο συνόδευε ο Διονύσιος-Νεκτάριος Δαλούκας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλου στη Δημοτική Ενότητα Βόλου με το συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη.

Facebook Comments

error: Content is protected !!