Το μήνυμα του Βολιώτη υπ. ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Ξηραδάκη

milonas 728x120

Είμαι ο Γιώργος Ξηραδάκης και είμαι Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το συνδυασμό της ΝΔ για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου του 2019.

Είμαι γεννημένος στο Βόλο και μεγάλωσα σε μια ιατρική οικογένεια μαζί με τα δύο μου αδέλφια.

Από μικρός είχα την ανησυχία της δημιουργίας και της εξερεύνησης και θεωρούσα ότι η θάλασσα, που τόσο αγαπώ, θα ήταν το μέσο για την εκπλήρωση του οράματος και των στόχων μου στη ζωή. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να διαφοροποιηθώ από το αστικό περιβάλλον και να ασχοληθώ με το πάθος μου, τη θάλασσα, ακολουθώντας το επάγγελμα του ναυτικού με την ένταξή μου στην οικογένεια της Σχολής Εμποροπλοιάρχων.

Το ναυτικό επάγγελμα με βοήθησε όχι μόνο να δω τον κόσμο αλλά και να ενστερνιστώ τη διαφορετικότητα αλλά και τις ομοιότητες των λαών ανά την υφήλιο. Το πιο σημαντικό όμως πράγμα που διδάχτηκα, είναι το πώς μπορώ, να δημιουργώ μέσα από αυτό το μωσαϊκό αντιθέσεων, να εμπνέομαι και να εμπνέω τους συνεργάτες μου έτσι ώστε όλοι μαζί να δημιουργούμε και να προοδεύουμε ομαδικά προς όφελος όχι μόνο δικό μας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Μετά από μία πορεία υπηρεσίας 30 ετών στο χώρο της θάλασσας από διάφορα πόστα και θέσεις ευθύνης, στα 55 χρόνια μου πλέον αποφάσισα να κατέβω στο στίβο της πολιτικής και να προσφέρω μαζί με εσάς στη χώρα μου, και εφόσον με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, από τη θέση του Ευρωβουλευτή. Η απόφασή μου αυτή, της ενασχόλησης με τα κοινά, είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και έχοντας πλήρη συνείδηση της τιτάνιας προσπάθειας που απαιτείται από όλους μας για να επαναφέρουμε τη χώρα μας σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας θα πρέπει να ξεκινήσει από το την καρδιά της Ευρώπης που αποτελούμε αναπόσπαστο μέλος λαμβάνοντας ενεργά μέρος στη διαδικασία λήψης των κρίσιμων αποφάσεων που έρχονται για τη δημιουργία της Ευρώπης των παιδιών μας και των εγγονιών μας.

error: Content is protected !!