ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο ΔΣ στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συνακτών Θεσσαλίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα -και ήδη ανέλαβε δράση- το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.
Πρόεδρος είναι, σύμφωνα με το καταστατικό, ο πρόεδρος της διοίκησης της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε κ. Δημήτρης Χορταργιάς, αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Σιούλας, γενική γραμματέας η κ. Τούλα Κεκάτου, ταμίας η κ. Ελένη Χολέβα και μέλη οι κ.κ. Τασούλα Τσιλιμένη, Αθανασία Τσιοτινού και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.
Η κ. Τασούλα Τσιλιμένη είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στα Παιδαγωγικά τμήματα προσχολικής εκπαίδευσης, συνεργάζεται όμως και με Πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.
Η κ. Αθανασία Τσιοτινού είναι φιλόλογος – θεατρολόγος και έχει σημαντική πολιτιστική δράση στα Τρίκαλα. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου και γραμματέας του Συνδέσμου Φιλολόγων Τρικάλων.
Ο κ. Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης είναι αρχαιολόγος με πλούσια δράση και με συμμετοχή στις προηγούμενες διοικήσεις του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε. Η βοήθειά του είναι πολύτιμη και είμαστε χαρούμενοι που να συνεχίζει την συνεργασία μαζί μας.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευχαριστεί θερμά (εστάλησαν ήδη προσωπικές επιστολές) και δημόσια τα δύο μέλη της προηγούμενης διοίκησης, κ.κ. Μιχάλη Ζουμπουλάκη και Θεόδωρο Νημά για την πολύτιμη και αποτελεσματική συνεργασία που είχαν.

KEN 728X100
error: Content is protected !!