ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»

Στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ψήφισε το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας», κ. Νίκος Τσιλίμιγκας, ο οποίος στις δηλώσεις του, σημείωσε τα εξής:

«Ωραία μέρα, μέρα Μαΐου, μέρα της Δημοκρατίας, νομίζω τελικά ότι η Ελλάδα αξίζει μια όμορφη δημοκρατία, την οποία, την οποία προσπαθήσαμε αρκετά να καλλιεργήσουμε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους οι οποίοι έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, και να πω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν εξαιρετικό λαό ο οποίος ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»Ψήφισε ο Ν. Τσιλιμίγκας: «Ο ελληνικός λαός ξέρει και να ψηφίζει και να σκέφτεται και να βάζει το χέρι του στην καρδιά»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!