Σε εκλογική ετοιμότητα οι εκλογικοί αντιπρόσωποι κομμάτων και συνδυασμών [εικόνες]

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται οι εκλογικοί αντιπρόσωποι κομμάτων και συνδυασμών στα εκλογικά κέντρα του πολεοδομικού συγκροτήματος για την εκλογική διαδικασία.
Ο κ. Αριστείδης Αναγνωστόπουλος εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε στο TheNewspaper.gr σημείωσε: “Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον κόσμο, υπάρχει αυξημένη συμμετοχή. Απευθύνω ένα κάλεσμα στο νεαρό κόσμο που ψηφίζει για πρώτη φορά να έρθει να ψηφίσει σύμφωνα με τα πιστεύω του και να έχουμε μία ομαλή εκλογική διαδικασία. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σίγουρα θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις. Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ευρωβουλή έχει και μεγαλύτερη σημασία από την εθνική βουλή καθώς το 80% των αποφάσεων λαμβάνονται εκεί”.
Από νωρίς το πρωί, το παρών δίνουν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Βόλου-Ανατροπής-Δημιουργίας” που βοηθούν το εκλογικό σώμα ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία.
Στο 1ο εκλογικό διαμέρισμα στο συγκρότημα του Αναύρου, αυτό που καταγράφεται μέχρι αυτή την ώρα είναι οι πολλές απουσίες των μελών της εφορευτικής επιτροπής, καθώς σε πολλά τμήματα η διαδικασία γίνεται μετ’ εμποδίων αφού στο τμήμα έχουν εμφανιστεί μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος και ο γραμματέας.
Δείτε εικόνες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

KEN 4
error: Content is protected !!