«Χυλόπιτα» έριξαν Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη στους αντιπάλους του Μπέου

stergiou
fotou
728x110 3

Προσπάθεια να εκμεταλλευθούν τα αισθήματα των φιλάθλων των δύο ιστορικών ομάδων του Βόλου, του Ολυμπιακού και της Νίκης, κατέβαλαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Βόλου, προκειμένου να έχουν -έτσι πίστευαν- ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον Αχιλλέα Μπέο και να τον σύρουν σε βαριά ήττα.

728X100

Δεν κατάλαβαν όμως ένα πράγμα. Οτι οι ομάδες στον Βόλο, δεν βγάζουν δήμαρχο. Για την ακρίβεια, δεν έβγαλαν ποτέ. Ούτε καν όταν ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα έχοντας τη “φόρα” από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Διότι πολύ απλά, οι δύο ομάδες δεν έχουν τέτοια δύναμη, ούτε τον απαραίτητο κόσμο για να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε έναν βαθμό στον Πειραιά, αλλά σίγουρα όχι στον Βόλο.

Για να αποδειχθεί μάλιστα ο ισχυρισμός, θα πρέπει να δούμε πόσους σταυρούς θα λάβουν στην τελική καταμέτρηση οι δύο πρόεδροι των ομάδων Τσεκούρας και Φάτσης, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Ρόκας, οι οποίοι συντάχθηκαν με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα.

Πάντως, οι επισκέψεις στο γήπεδο τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές και η προσπάθεια ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής στον Βόλο απέτυχαν παταγωδώς, με θύματα την κ. Καπούλα προτίστως και δευτερευόντως τους κ.κ. Αποστολάκη και Παπαδούλη.

error: Content is protected !!