Στηρίζουν Καλογιάννη με κοινή δήλωση τους Κόκκαλης, Βαγενά και Παπαδόπουλος

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά και Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση: “Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποιήθηκε με το σύστημα της απλής αναλογικής, σύμφωνα με την πρόνοια του «Κλεισθένη Ι». Με το συγκεκριμένο νόμο, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι επιθυμεί τη λειτουργία μιας ανεξάρτητης και ακομμάτιστης, χωρίς εξαρτήσεις, Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των βουλευτών του αναφορικά με το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ξεκάθαρη και διάφανη, με επιπλέον γνώμονα τις αρχές της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά και την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Μαΐου του 2018.

Έχουμε από την πρώτη στιγμή, στηρίξει αυτοδιοικητικά σχήματα νίκης, με σαφέστατα δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο, τα οποία αντιμάχονται συνδυασμούς που ελέγχονται από το παλιό πολιτικό σύστημα και που θα φέρουν οπισθοδρόμηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καλούμε τους ψηφοφόρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. την Κυριακή 2 Ιουνίου, να στηρίξουν συνδυασμούς νίκης, με δημοκρατικό και προοδευτικό χαρακτήρα. Να απορρίψουν το παλαιοκομματικό μοντέλο της Δημοτικής Αρχής που ταυτίζεται με την κεντρική εξουσία.

Να ψηφίσουν για πρώτους πολίτες στην πόλη ανθρώπους που έχουν διακριθεί για το ήθος, τη γνώση και την εμπειρία αλλά και τη δυνατότητα να συνθέσουν και όχι να διχάσουν την τοπική κοινωνία, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.”

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!