Απίστευτη δήλωση! Ο Γκουντέλιας δεν κατάφερε να επαναφέρει τη Δημοκρατία στον Βόλο…

stergiou
fotou
728x110 3

Με μία απίστευτη δήλωση που υπερβαίνει κάθε όριο, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γκουντέλιας, υποψήφιος με τη Νάνσυ Καπούλα στις εκλογές, αναφέρει οτι δεν κατάφερε να επαναφέρει τη δημοκρατία στον Βόλο.

728X100

Δηλαδή εκτιμά, οτι το 52% το 2014 και το 57,5% της περασμένης Κυριακής δεν αποτελούν εγγύηση δημοκρατικής εκλογής!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Ξεκινήσαμε ένα όνειρο με τη Νάνσυ. Να επαναφέρουμε τη δημοκρατία στο Βόλο. Να αναβαθμίσουμε το δημοτικό συμβούλιο, τη δημόσια ζωή, να προάγουμε το διάλογο και τη νομιμότητα, να νικήσουμε το φόβο και το λαϊκισμό. Να δούμε πέρα από την εικονική πραγματικότητα χωρίς ιδιοτέλεια και συμβιβασμό. 
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Οι λόγοι προφανείς αλλά δεν μπορεί να αναλυθούν εδώ. Το μεγάλο κέρδος είναι το αντάμωμα των δυνάμεων της προόδου, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα εκφραστεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Ευχαριστώ τους 458 συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αριθμός που με κατατάσσει μέσα στην πρώτη δεκάδα μεταξύ των συνυποψηφίων μου. Ευχαριστώ τη Νάνσυ Καπούλα τους συνυποψηφίους μου και τους συνεργάτες της παράταξης.
Δώσαμε έναν άνισο προεκλογικό αγώνα χωρίς διαφήμιση, χορηγούς, υποσχέσεις, δώρα με πολυτελές περιτύλιγμα που εκμαυλίζουν την κοινωνία.
Προσωπικά προεκλογικά έξοδα μηδέν με εξαίρεση το λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.
Συγχαρητήρια σ’ αυτούς που εκλέχτηκαν με τα ψηφοδέλτια της Νάνσυ Καπούλα, Ιάσονα Αποστολάκη, Απόστολο Παπαδούλη, Απόστολο Ριζόπουλο, στους τοπικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων καθώς και στους ανεξάρτητους.
Παραμένω ενεργός στην παράταξη «έξυπνη πόλη» και στηρίζω τη Νάνσυ στον αγώνα για δημοκρατία, ήθος, πολιτισμό.”

Ο πρώην αντιδήμαρχος της θητείας Σκοτινιώτη μάλιστα δίνει συγχαρητήρια σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, αλλά όχι στον νικητή των εκλογών!

Μεγάλος δημοκράτης! Όχι αστεία!

error: Content is protected !!