Ευαγ. Κάβουρας: 700 μικρά θαύματα

milonas 728x120
Σε ευχαριστήριο μήνυμά του με αφορμή τις εκλογές ο υποψ. περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με τον Δ. Κουρέτα, Ευάγγελος Κάβουρας, αναφέρει:
7(00 μικρά) θαύματα:
1. Ρίχτηκα στην προεκλογική μάχη τον τελευταίο μήνα (καθώς είχα κώλυμα εκλογιμότητας πριν) Ευχαριστώ Δημήτρη Κουρέτα που με εμπιστεύθηκες και μου εμφύσησες το όραμά σου για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας μας! Είσαι σπουδαίος!
2. Μια μόνον τηλεοπτική συνέντευξη
3.Μια μόνον έντυπη εφημερίδα αναδημοσίευσε σκέψεις μου
4. Δύο μόνον ραδιοφωνικές φιλοξενίες
5. Ένα προεκλογικό βιντεοσποτ που το αγκαλιάσατε με 11000+ views
6. Πρώτος στην σταυροδοσία στον τόπο μου, την Αγριά, και πρώτος στο Πουρί, με την Πρωτοβουλία μας μάλιστα εκεί δεύτερη δύναμη στο 20% !
7. 7% σχεδόν στην Μαγνησία η Πρωτοβουλία μας που δίχως κομματικό μηχανισμό, χορηγίες, σπόνσορες προβολής, εξαγορές ή ανταλλαγές ψήφων, μα μόνον με τον προσωπικό κόπο των συνυποψηφίων μου, τα πρόσωπα των οποίων τιμώ, αναδείχθηκε 3η δύναμη, φυτεύοντας τον σπόρο που θα ανθίσει με την δημιουργική αντιπολίτευση που μας δίνουν οι τρεις μας έδρες.
Τα 700 μικρά θαύματα είστε όλοι/ες εσείς που με σταυρώσατε και έχω την ισχυρή εντύπωση ότι τους περισσότερους/ες από εσάς σας ξέρω προσωπικά, έχουμε ήδη μιλήσει και θα μιλάμε για τα θέματα που μας απασχολούν (από κοντά, από εδώ, από το ev_angelos[at]hotmail[.]gr ή από το 6976 825 825, μη διστάσετε!)
700 μεγάλα φχαριστώ σε έναν-έναν και μία-μία από εσάς!
Τώρα αρχίζουμε…
error: Content is protected !!