Παρατείνεται έως τις 7 Ιουνίου η έκθεση έργων του Κώστα Κομνηνού στο χώρο τέχνης «δ.»

milonas

Παρατείνεται έως τις 7 Ιουνίου 2019 η έκθεση έργων του Κώστα Κομνηνού που λειτουργεί από τις 8 Μαϊου στο Χώρο Τέχνης

» δ. » (Χατζηαργύρη 4  – Ιάσονος). Η έκθεση με τίτλο «Από το αναπαραστατικό στο ανεικονικό»,   που περιλαμβάνει έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων με κοινή συνισταμένη τη χαρακτηριστική εικαστική αποτύπωση του καλλιτέχνη, έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό. Η άμεση ανταπόκριση του κοινού, τα θετικά σχόλια και γενικότερα η διάθεση θέασης του έργου του Κων/νου Κομνηνού οδήγησε στην απόφαση για παράταση λειτουργίας της συγκεκριμένης έκθεσης.

 

Ο Κωνσταντίνος Κομνηνός γεννήθηκε στη Ζαγορά Πηλίου το 1966. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστ/λείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης με υποτροφία του ΙΚΥ και του Κασσαβετείου Ιδρύματος Ζαγοράς. Από το 1992 έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές παρουσιάσεις του έργου του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ιστορικοί τέχνης έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για το έργο του. Έργα του ανήκουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές.

Επίσης έλαβε μέρος σε συμπόσια δημιουργίας στην Ελλάδα, Βουλγαρία και στην Κορσική. Ασχολήθηκε με την τοιχογραφία σε αρχοντικά του Πηλίου. Από το 1998 διδάσκει καλλιτεχνικά μαθήματα στο Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου και σε άλλους φορείς, ενώ διατηρεί το δικό του εργαστήριο προετοιμασίας υποψηφίων για σχολές καλών τεχνών. Ασχολήθηκε επίσης με τη σκηνογραφία και με σεμινάρια θεάτρου. Δημιούργησε δική του θεατρική ομάδα που συνεργάστηκε με τον Λάκη Κουρετζή, καθηγητή θεατρολογίας του Παν/μίου της Βιέννης. Έχει επιμεληθεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και για το έργο του έχουν δημιουργηθεί ντοκυμαντέρ. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο και σε ειδικά θεματικά έντυπα.

Η έκθεση έργων του Κων/νου Κομνηνού στο Χώρο Τέχνης » δ.» λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11 το πρωί έως 2.00 το μεσημέρι και 6.30 το απόγευμα έως 9 το βράδυ, Σάββατο από 11 το πρωί έως 3 μ.μ. , Κυριακή και Δευτέρα μόνον με συνεννόηση στο τηλέφωνο 6978 186878. 

Facebook Comments

error: Content is protected !!