ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψάχνουν τις αιτίες της εκλογικής συντριβής στο «στρατόπεδο» Καπούλα

Απολογιστική συνέλευση στο κτίριο του ΤΕΕ Μαγνησίας πραγματοποίησαν χθες τα μέλη και τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού της Νάνσυς Καπούλα “Βόλος Έξυπνη Πόλη”. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη συντριπτική ήττα, το κλίμα ήταν βαρύ και η κατήφεια κυριαρχούσε στα πρόσωπα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

KEN 4

Τον λόγο έλαβαν αρχικά στελέχη της παράταξης, τα οποία καταλόγισαν ευθύνες για την παταγώδη αποτυχία στους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν στήριξαν τις επιλογές της κ. Καπούλα. Όταν μάλιστα άρχισαν να ακούγονται ονόματα και ειπώθηκε πως δεν πρόκειται να υποστηριχθούν στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, η κ. Καπούλα διέκοψε λέγοντας οτι “εμείς θα στηρίξουμε τις επιλογές του κόμματος”.

Από τη συνέλευση απουσίαζαν μέλη της δημοτικής κίνησης, τα οποία επιρρίπτουν τις ευθύνες της ήττας στην ίδια την επικεφαλής για τους άστοχους χειρισμούς της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ενοχλημένοι μάλιστα δηλώνουν κάποιοι διότι από τα πρώτα αποτελέσματα της σταυροδοσίας φαίνεται ότι είχε δοθεί κατεύθυνση από “ψηλά” για προτίμηση τριάδας υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και συγκεκριμένα γυναικών.

Σε κάθε περίπτωση, από τη χθεσινή συγκέντρωση δεν έγιναν γνωστά τα αίτια της ήττας και δεν καταλογίστηκαν ευθύνες.

error: Content is protected !!