Μύλος στην Αγιά: Η Αλεξανδρίδου στηρίζει Αγγελάκα, ο Γουντάρας μιλά για “συναλλαγή”

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στο δήμο Αγιάς, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου δημάρχου μεταξύ των κ.κ. Γκουντάρα και Καλαγιά.

Μετά τον Γρηγόρη Καλαγιά και η Βάσω Αλεξανδρίδου συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Αγγελάκα, ανακοινώνοντας τη στήριξή της στο πρόσωπό του. Μάλιστα, σε κοινή τους υποψήφιοι οι δύο τελευταίοι σημειώνουν τα εξής: “αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, διότι συνεργασία για εμάς σημαίνει σκληρή δουλειά με αποτελέσματα. Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους την Κυριακή 2 Ιουνίου τον Γιάννη Αγγελάκα ως Δήμαρχο Αγιάς . Ενωμένοι μπορούμε να οδηγήσουμε την Αγιά σε μια Νέα Εποχή”.

“Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ”

“Η συναλλαγή σε όλο της το μεγαλείο. Ας τους κρίνουν οι δημότες της Αγιάς…” ήταν η σκληρή απάντηση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΔΗΚ, μαζί με τις φωτογραφίες του κ. Αγγελάκα με τους κ.κ. Καλαγιά και Αλεξανδρίδου.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Μάλιστα ο κ. Γκουντάρας σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Φαινόμενα που υποκρύπτουν συναλλαγή, πρωτόγνωρα για τα ήθη της αυτοδιοίκησης εμφανίζονται στον Δήμο Αγιάς. Ανίερες συμμαχίες με στόχο την αρπαγή της εξουσίας, στην οποία φαίνεται πως στηρίζονται αρκετά συμφέροντα. Κι ενώ οι επικεφαλής των παρατάξεων με διαμετρικά αντίθετες προγραμματικές θέσεις, βρίσκουν κοινό τόπο συναλλαγής οι πολίτες του Δήμου Αγιάς έχουν άλλη στάση. Συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή άριστα σε όλα τα ζητήματα.

Το έδειξαν άλλωστε με το μεγάλο ποσοστό της ΠΑΔΗΚ την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Αυτό το μεγάλο ποσοστό και το πλατύ λαϊκό ρεύμα που διαμορφώθηκε, φαίνεται πως τρόμαξε πολλούς που έραβαν κουστούμια δημάρχων και αντιδημάρχων. Τώρα συνασπίζονται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να «σώσουν την παρτίδα». Υπολογίζουν ωστόσο χωρίς τον ξενοδόχο. Τον κόσμο της Αγιάς που καταλαβαίνει. Ποιος μπορεί. Ποιος ήταν και είναι δίπλα τους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ποιος έχει ήθος και αξιοπρέπεια. Στην κρίση του κόσμου της Αγιάς παραδίδουμε όλες τις απόπειρες συναλλαγής.

Την Κυριακή ο κόσμος θα απαντήσει μια και καλή σ’ όλες τις ανίερες συμμαχίες. Είμαστε υπέρ των συνεργασιών και το αποδείξαμε, είμαστε κατά των συναλλαγών, όπως και οι πολίτες και θα το αποδείξουμε. Ας περιμένουν…».

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!