Μαντώς Γαστεράτου: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της σήμερα με την Τζένη Μελιτά

banner
milonas 728x120

Η Μαντώ Γαστεράτου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «TV Έθνος» ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο Nomads, αλλά και για τη σχέση της με την Τζένη Μελιτά.

Μετά το Nomads θα έπαιρνες ξανά μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης;

Δεν νομίζω. Το έζησα μια φορά και πήρα την εμπειρία. Για τον μόνο λόγο που θα το ξαναέκανα θα ήταν για να δω αν θα αποφύγω τα λάθη που έκανα τότε.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος;

Ήμουν πολύ φοβισμένη. Όχι προς τα αθλήματα. Προς τα συναισθήματα και την εξωτερίκευσή τους. Ενώ νόμιζα πως ήμουν πολύ αυθόρμητη και χαλαρή, εκεί σκάλωσα.

Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου;

Δεν θα το ξανάκανα, αλλά δεν μετάνιωσα κιόλας. Ήταν μεταβατική περίοδος για μένα όσον αφορά στον χαρακτήρα μου. Είδα μια άλλη πτυχή του εαυτού μου. Κατάλαβα πως είμαι υπερευαίσθητη και δεν μου το ‘χα. Νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή. Στο παιχνίδι διαπίστωσα το αντίθετο.

Φιλίες έμειναν;

Έχω πολύ καλή σχέση σχεδόν με όλα τα παιδιά. Και με κάποιους έχω έρθει πιο κοντά.

Μια και μιλάμε για φιλίες, πήρε μεγάλη διάσταση η διακοπή της φιλίας σου με τη Τζένη Μελιτά. Πιστεύεις πως όσον αφορά στη δημόσια διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος το χειρίστηκες λάθος;

Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Περισσότερες απ’ όσες χρειάζονται. Ότι έγινε, έγινε. Είναι μια κατάσταση του παρελθόντος και ότι και να σχολιάσω δεν έχει καμία σημασία.

Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους;

Όχι δεύτερες, χίλιες. Η υπομονή και η αντοχή μου με τους ανθρώπους εξαντλούνται πολύ δύσκολα και πολλές φορές την έχω πατήσει εξαιτίας αυτού. Είμαι πολύ ανεκτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!