ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτοί είναι δήμαρχοι όλων των Δήμων της Μαγνησίας – Τι έβγαλε η κάλπη

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τα καθήκοντά τους αναλαμβάνουν από 1η Σεπτεμβρίου 2019 οι νέες δημοτικές αρχές σε όλη τη Μαγνησία, ύστερα και από τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

KEN

Χιλιάδες πολίτες της Μαγνησίας πήγαν και σήμερα στις κάλπες και εξέλεξαν τους ικανότερους -κατά την εκτίμησή τους- για να διοικήσουν τους Δήμους.

Στον Δήμο Βόλου συνεχίζει ο Αχιλλέας Μπέος, εκλεγμένος με 57,4% από την πρώτη Κυριακή.

Την προηγούμενη εβδομάδα έληξε η προεκλογική περίοδος και για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια συνεχίζει στο τιμόνι ο Δημήτρης Νασίκας.

Αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο Αλμυρού. Ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, πιάνει δουλειά ξανά, αφού εκλέχθηκε σήμερα με ποσοστό 50,84%.

Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου ο Μιχάλης Μιτζικός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά από τον Μιλτ. Παπαδημητρίου με ποσοστό 64,71%.

Ο Παναγιώτης Κουτσάφτης θα συνεχίσει στο τιμόνι του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού σήμερα νίκησε την κ. Μαρία Σαμαρά με ποσοστό 51,71%.

Ο Θοδωρής Τζούμας έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη Σκιάθο και εκλέχθηκε δήμαρχος με ποσοστό 58,04% κόντρα στον πρώην δήμαρχο Νίκο Πλωμαρίτη.

Ο Σ. Περίσσης θα βρεθεί στη δημαρχιακή καρέκλα της Σκοπέλου ξανά με ποσοστό 51,27%. Το ίδιο και ο κ. Πέτρος Βαφίνης στο νησί της Αλοννήσου, ο οποίος επανεκλέχθηκε με ποσοστό 51,91%.

error: Content is protected !!