Γ. Πολύζος: Το ταξίδι τώρα ξεκινάει

stergiou
fotou
728x110 3

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Γιάννης Πολύζος αναφέρει:

728X100

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου στους 4.695 πολίτες της Μαγνησίας που με τίμησαν με την ψήφο τους . Παρά τη μη εκλογή μου στο περιφερειακό συμβούλιο, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που μου δείξατε έμπρακτα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου, είτε εξελέγησαν είτε όχι, για τον αγώνα τους διότι συνετέλεσαν στο εκλογικό αποτέλεσμα και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο μας.
Την ευγνωμοσύνη μου στον επικεφαλής της παράταξης ” Συμμαχία υπέρ των πολιτών” και επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, που μου έδωσε τη δυνατότητα να απευθυνθώ σε εσάς και μου εμπιστεύτηκε μια θέση στο πολύ αξιόλογο ψηφοδέλτιο μας. Να του ευχηθώ δύναμη για το μέλλον για το δύσκολο έργο που ανέλαβε και είμαι σίγουρος οτι θα το φέρει εις πέρας, όπως το έχει αποδείξει άλλωστε με έργα από τη πρώτη μέρα.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Μαρία που στάθηκε αρωγός σε αυτόν το προσωπικό μου αγώνα και χωρίς την πολύτιμη συμβολή της δε θα τα κατάφερνα.
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει…

error: Content is protected !!