Γιώργος Μαχειμάρης και Κώστας Λέσσης, οι νέοι δήμαρχοι της Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, αντίστοιχα

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 02:37

Με ποσοστό 67,13% επικράτησε ο Γιώργος Μαχειμάρης στον νεοσύστατο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, ενώ δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας εξελέγη ο Κώστας Λέσσης, με ποσοστό 58,09%.

«Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση, μεγάλη χαρά, μεγάλη ευθύνη και μεγάλη τιμή. Οι ψηφοφόροι μας τίμησαν και την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα. Είμαστε εδώ απέναντι σας με αίσθημα μεγάλης ευθύνης. Κάθε ψήφος μας δίνει κουράγιο και δύναμη να δουλέψουμε γι αυτό τον τόπο. Θα συνεργαστούμε με όλους τους δημάρχους της Κέρκυρας και τη νέα Περιφερειάρχη και με την οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση της χώρας, για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα όμως θα αγωνιστούμε από άκρη σε άκρη του νησιού, για μία δίκαιη ισόρροπη ανάπτυξη, αυτού του τόπου» ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας , Γιώργος Μαχειμάρης.

Από την πλευρά του, μετά την επικράτησή του στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κώστας Λέσσης τόνισε :«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου για την καθαρή, ισχυρή εντολή που μας έδωσαν. Οι πολίτες μοιράστηκαν το όραμά μας. Δε θα διαψεύσουμε την εμπιστοσύνη τους. Τα προβλήματα είναι εδώ και είμαστε έτοιμοι να τα υλοποιήσουμε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας επιλέξαμε χαμηλούς τόνους, ήρθε η ώρα της σύνεσης και της μάχης για το νεοσύστατο δήμο της Νότιας Κέρκυρας. Ο στόχος είναι κοινός. Η συνεργασία είναι μονόδρομος. Ο συνδυασμός μας είναι συνδυασμός ενότητας και η νίκη ανήκει σε όλους όσους τον πλαισίωσαν αυτόν τον συνδυασμό, που ήταν πολίτες, άνθρωποι, από τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ. Μας ένωσε ο κοινός σκοπός», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέσσης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 02:57

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!