Αυτοσχέδια μαχαίρια από φωτιστικό οροφής έφτιαξαν οι δραπέτες της Διεύθυνσης Μεταγωγών

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, 20:16

KEN 2

Από ένα φωτιστικό οροφής, οι επικίνδυνοι κακοποιοί – δραπέτες της Διεύθυνσης Μεταγωγών έφτιαξαν τα αυτοσχέδια μαχαίρια που έβαλαν στον λαιμό των αστυνομικών, μόλις εκείνοι άνοιξαν το κελί. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο ισόγειο όπου απείλησαν την αστυνομικό που έκανε περιπολία και έφτασαν στην πύλη της Πέτρου Ράλλη.

«Ξαφνικά αντί για την συνάδελφο είδα τους δράστες. Ένας από αυτούς είχε το όπλο στο κεφάλι της. Έβριζαν και απαιτούσαν να τους ανοίξω την πύλη, διαφορετικά θα την σκότωναν. Τους είπα ότι είχε χαλάσει το μπουτόν που ανοίγει την πόρτα, για να κερδίσω χρόνο. Ζήτησαν το όπλο μου και σκέφτηκα να το δώσω, με τον όρο να αφήσουν ελεύθερη τη συνάδελφο. Το υποπολυβόλο ήταν μέσα στη σκοπιά. Δεν το είδαν και γι αυτό δεν το πήραν» φέρεται να είπε ο φρουρός της πύλης που έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει την απόδραση.

Oι νταήδες του Κορυδαλλού 

Το βράδυ των εκλογών, στα δημοσιογραφικά γραφεία έγινε γνωστό ότι στις φυλακές Κορυδαλλού επικρατεί ένταση μεταξύ κρατούμενων. Μεταξύ των πρωταγωνιστών και ο περίφημος Τίτι, που είναι ένας από τους δραπέτες του Μεταγωγών. Στη ίδια «παρέα» είναι και οι υπόλοιποι δραπέτες, οι οποίοι για άγνωστο λόγο φέρονται να είχαν αντιπαλότητα με τους κρατούμενους της Δ πτέρυγας. Στη φυλακή επικρατεί πανδαιμόνιο και κλήθηκε η ΕΚΑΜ για να κάνει έλεγχους στα κελιά. Όλοι γνώριζαν τι θα βρουν αλλά η πραγματικότητα τους ξεπέρασε

Σε ένα από τα κελιά βρέθηκαν δεκάδες χάπια, ένα κατσαβίδι, ένα μεταλλικό κοντάρι 135 εκατοστών και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε άλλο κελί εντοπίστηκε ένα τάπερ με σκόνη άγνωστης προέλευσης και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι. Στο κελί του Τίτι βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, μια κάμερα, μια χοντρή αλυσίδα με 3 γάντζους, ένα κατσαβίδι ενώ ο επικίνδυνος δραπέτης είχε πάνω του και ένα μαχαίρι. Σε έναν «νεκρό χώρο» πίσω από την Γ πτέρυγα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαχαίρι 19 εκατοστών.

Αλισβερίσι χρημάτων μπροστά στην κάμερα 

Αυτό όμως που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για τα γεγονότα του Κορυδαλλού, ήταν οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες εσωτερικού κυκλώματος του σωφρονιστικού καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους αστυνομικούς περιγράφει στην κατάθεση του: «Ο Τίτι φαίνεται να αφήνει στο κάγκελο μπροστά στα άγνωστα άτομα, άγνωστο αντικείμενο που μοιάζει με δεσμίδα χρημάτων. Στη συνέχεια ο κρατούμενος πήρε από το κάγκελο το άγνωστο αντικείμενο και εκνευρισμένος του το πέταξε στο πρόσωπο. Η ένταση γενικεύτηκε μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων οι οποίοι χωρίστηκαν σε δυο αντίπαλες ομάδες από την μια οι τρεις της Γ πτέρυγας και από την άλλοι οι πέντε της Δ πτέρυγας».

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των δυο άλλων δραπετών ενώ δεν αποκλείουν να προσπαθήσουν να διαφύγουν στην γειτονική Αλβανία μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, 20:22

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!