Μίνα Καλογήρου: Θα είμαι δίπλα στη δημοτική αρχή

milonas 728x120

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος η Μίνα Καλογήρου, όμως με μήνυμά της ευχαριστεί όσους την ψήφισαν, δηλώνοντας οτι θα βρεθεί στο πλευρό της νέας δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ευχαριστώ επίσης όσους με βοήθησαν στον ωραίο και τίμιο αγώνα που πραγματοποίησα κατά την προεκλογική περίοδο.
Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με τίμησαν με την ψήφο τους, σε όλους όσους με στήριξαν στην προεκλογική διαδικασία και κυρίως στην οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε με κατανόηση και υπομονή.
Η υποψηφιότητά μου στον Δήμο Βόλου συνοδεύτηκε με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, καθαρότητα στόχων και προοπτικής, χαρακτηριστικά που διατήρησα καθ’ όλη τη διάρκειά της προεκλογικης περιόδου και θα διατηρήσω σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου.
Συγχαρητήρια σε όλους υποψηφίους, εκλεγμένους και μη. Ο αγώνας για την ευημερία του τόπου μας και των δημοτών μας δεν μετριέται με αριθμούς, δεν έχει νικητές και ηττημένους και δεν πρέπει να σταματάει ποτέ.
Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο που ο Βολιώτικος λαός υπερψήφισε δίνοντας του τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του στην επόμενη μέρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο της δημοτικής αρχής. Θα είμαι δίπλα τους σ’ ό,τι χρειαστεί.
Μίνα Καλογήρου
Αντιδήμαρχος Βόλου

error: Content is protected !!