Δύο Βολιώτες υπεραθλητές ετοιμάζουν ρεκόρ Γκίνες

stergiou
fotou
728x110 3

Έναν άθλο για ρεκόρ Γκίνες ετοιμάζονται να κάνουν δύο Βολιώτες που στο παρελθόν έχουν τοποθετήσει ψηλά τη “σημαία” της πόλης. Ο Ανδρέας Τιλελής και ο Νίκος Μαγγίτσης σχεδιάζουν να διασχίσουν τον Ατλαντικό με κωπηλατική βάρκα ανοιχτής θαλάσσης, σε μόλις 30 μέρες και στην περίπτωση που θα τα καταφέρουν, η επίδοσή τους θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες, καθώς το μέχρι στιγμής ρεκόρ για την ίδια διαδρομή και με τα ίδια μέσα είναι 30 μέρες και 20 ώρες.

728X100

Οι δύο υπεραθλητές, μαζί με τους Αμερικανούς Fuller και Coppola, σκοπεύουν να ξεκινήσουν το ριψοκίνδυνο ταξίδι τους τον Δεκέμβριο του 2020. Σημείο αναχώρησης η La Gomera και αφού καλύψουν, κωπηλατώντας, 3.000 ναυτικά μίλια, στοχεύουν να αφιχθούν στην Antigua, σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών.

Μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν για να επιτευχθεί αυτός ο πραγματικός άθλος, θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”.

Να σημειωθεί πως θα είναι οι πρώτοι Έλληνες που θα επιχειρήσουν αυτό το εξωπραγματικό εγχείρημα.

Οι ευχές όλων των Βολιωτών και όλων των Ελλήνων για ένα ταξίδια χωρίς απρόοπτα και δυσκολίες είναι δεδομένο πως θα τους συνοδεύει.

error: Content is protected !!