Ο Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην διήμερη υποδοχή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Το παρόν καθ΄όλη την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρου Β΄ στον Βόλο έδωσε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας κ. Θεόδωρος Β’ βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και του Σεβασμιωτάτου κ. Ιγνάτιου, για να κηρύξει την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας.
Η υποδοχή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας έγινε με τις αρμόζουσες Τιμές και από το χριστεπώνυμο πλήθος στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στον Βόλο.
Ακολούθως, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄ μετέβη στα Καλά Νερά, όπου έλαβε μέρος στο παραδοσιακό έθιμο του αγιασμού των αλόγων. Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στις παραδοσιακές εκδηλώσεις και βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιππείς του Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών.
Τέλος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρακολούθησε της έναρξης της Ναυτικής Εβδομάδος, την οποία κήρυξε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄, στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία του Βόλου.
Δείτε εικόνες:
error: Content is protected !!