Τα Κανάλια και το Κέντρο Φυσικής Ιστορίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Χαυτούρας

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

 Το κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού της Λίμνης Κάρλα στα Κανάλια Μαγνησίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας  του ΚΙΝΑΛ  Νίκος Χαυτούρας .Ο υποψήφιος Βουλευτής περιηγήθηκε στους χώρους της Έκθεσης και ενημερώθηκε για την ζωή των ανθρώπων γύρω από την παλιά λίμνη Κάρλα  μια περιοχή που ο γιατρός γνωρίζει πάρα πολύ καλά. 

KEN 2

Έχοντας περάσει τα νεανικά του χρόνια μέσα στο χώρο την αγροτική παραγωγής ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του μόχθου και της υπαίθρου.

Ο Γιατρός Νίκος Χαυτούρας εξήρε την προσπάθεια που γίνεται στο Κέντρο Φυσική Ιστορίας αλλά και γενικότερα από το Φορέα Διαχείρισης τη Κάρλα για την επανασύσταση της Λίμνης και την καταγραφή της ιστορίας των ανθρώπων γύρω από αυτή.

Στην Συνέχεια ο κ. Χαυτούρας επισκέφθηκε τα Κανάλια όπου μίλησε με απλούς ανθρώπους για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής κατεγραψε τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες υποσχόμενος κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια τους  και ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά των περιφερειακών Δήμων όπως τα Κανάλια. Πρόκειται για μια  περιοχή που πρέπει να στηριχθεί για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πρωτογενούς παραγωγής που αντιμετωπίζει όλη η χώρα αλλά και  την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πρόσφατες καταστροφές των βροχοπτώσεων του χειμώνα στις υποδομές και ιδιαίτερα στους δρόμους τη περιοχής.

Το ΚΙΝΑΛ όπως τόνισε ο κ Χαυτούρα θα στηρίξει την αγροτική παραγωγή όπως τόσα χρόνια οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αποτελούσαν την πρώτη επιλογή των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ

error: Content is protected !!