Τακτική γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την ΓΣ της ΔΟΕ από τον Σύλλογο Λαρισαίων δασκάλων

6 psifodeltia
milonas 728x120

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  «Κων. Κούμας» καλεί τα μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (επαναληπτική βάσει του άρθρου 17 του καταστατικού  του Συλλόγου) για εκλογή αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ  στις 12 Iουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και από ώρα 08:30΄π.μ.στην αίθουσα τελετών του 25ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Πρώτης Μεραρχίας 2, Νεάπολη).

«Για την ημέρα αυτή έχει εξασφαλιστεί άδεια για τα μέλη του Συλλόγου μας. Όσοι συνάδελφοι δεν προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση ή όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου ή όσοι με αίτησή τους ζήτησαν τη διαγραφή από το Σύλλογο, οφείλουν να εργαστούν.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, σύμφωνα με το καταστατικό μας.

 Τετάρτη  12 Ιουνίου  2019

08:30΄ Έναρξη
08:30΄- 08:45΄ Εκλογή προεδρείου Γ.Σ (πρόεδρος και 2 μέλη)
08:45΄- 09:15΄ Χαιρετισμός αιρετών ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ.
09:15΄- 11: 25΄ Συζήτηση για τα πεπραγμένα της ΔΟΕ.
11:25΄- 11: 30΄ Έγκριση ή όχι των πεπραγμένων της ΔΟΕ.
11:30΄- 13: 30΄ Συζήτηση για τα θέματα Η.Δ. της ΔΟΕ-Προτάσεις.
13:30΄- 14: 00΄ Παρουσίαση υποψηφίων αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ.
14:00΄- 18: 30΄ Αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων της 88ης Γ.Σ. του Κλάδου.

        

Σύμφωνα με το καταστατικό μας και το νόμο, εκπρόσωπος  κάθε  ψηφοδελτίου  ή

μεμονωμένος υποψήφιος για αντιπρόσωπος στη Γ.Σ. της ΔΟΕ οφείλει να καταθέσει το ψηφοδέλτιο, το  οποίο  πρέπει να συνοδεύεται και από υπεύθυνες  δηλώσεις, σε απλό χαρτί, των υποψηφίων, μέχρι την Παρασκευή 7-62019 και ώρα 20:00΄στα Γραφεία του Συλλόγου.

Τα ψηφοδέλτια θα τυπωθούν σε ενιαίο σχήμα με ευθύνη  του Δ.Σ. (λευκό χρώμα )

Ο κάθε συνάδελφος – ψηφοφόρος μπορεί να βάλει μέχρι εννέα(9) σταυρούς.

Δικαίωμα να εκλέξουν και να εκλεγούν έχουν οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου μας-, οι οποίοι ανήκουν οργανικά στη Δ/νση Π.Ε. και όσοι είναι στη διάθεση ή υπηρετούν ως αναπληρωτές, ως ωρομίσθιοι ή είναι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ .

Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου  είναι αυτοδίκαια μέλη του Συλλόγου μας και μπορούν να πάρουν μέρος στις διαδικασίες εφόσον καταβάλλουν συνδρομή 22 ευρώ οι αποσπασμένοι και 15 ευρώ οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου  αντίστοιχα.

Οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και οι ωρομίσθιοι είναι αυτοδίκαια μέλη  του Συλλόγου μας και θα καταβάλλουν συνδρομή 7 ευρώ.

Οι ωρομίσθιοι   για να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία πρέπει επιπλέον να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρεται ότι υπηρετούν στην περιοχή του Συλλόγου και είναι μέλη ενός μόνο Πρωτοβάθμιου Σωματείου (άρθρο 39 παρ.6 καταστατικού ΔΟΕ).

Καλούμε τους συναδέλφους αυτούς, να τακτοποιηθούν οικονομικά  προσερχόμενοι τις απογευματινές ώρες στα Γραφεία του Συλλόγου μας, για να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία την ημέρα των εκλογών.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στο 25ο Δημ. Σχολείο Λάρισας – (Πρώτης Μεραρχίας 2, Νεάπολη)- και οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την αστυνομική ταυτότητα.

Τα εκλογικά τμήματα θα είναι πέντε (5). Τις αρχαιρεσίες θα διενεργήσουν εφορευτικές επιτροπές με επικεφαλής δικαστικό και η ώρα έναρξης της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και θα είναι από 14:00 εως και 19:00 .

Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί».

Τα ψηφοδέλτια

Τακτική γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την ΓΣ της ΔΟΕ από τον Σύλλογο Λαρισαίων δασκάλωνΤακτική γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την ΓΣ της ΔΟΕ από τον Σύλλογο Λαρισαίων δασκάλωνΤακτική γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την ΓΣ της ΔΟΕ από τον Σύλλογο Λαρισαίων δασκάλωνΤακτική γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την ΓΣ της ΔΟΕ από τον Σύλλογο Λαρισαίων δασκάλωνΤακτική γενική συνέλευση και εκλογές αντιπροσώπων για την ΓΣ της ΔΟΕ από τον Σύλλογο Λαρισαίων δασκάλων

 

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!