Εμπιστοσύνη στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα Ελλάδα

2676911
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, 05:48

«Εξηγώντας το κυβερνητικό πρόγραμμα, που έχουμε για την επόμενη τετραετία, οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και πάλι», δήλωσε την Τρίτη στην ΕΡΤ3 ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης.

«Σχεδιάζουμε στη νέα εποχή, τη νέα Ελλάδα με 500.000 νέες θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και επιστροφή των νέων που έφυγαν» πρόσθεσε, λέγοντας πως «παράλληλα οικοδομούμε το κοινωνικό κράτος, απλοποιούμε τις διαδικασίες στο Δημόσιο, προτείνουμε σταδιακές φορολογικές ελαφρύνσεις και δίνουμε προοπτικές και κίνητρα για την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες με συγκεκριμένα μέτρα και βήματα, σε αντίθεση με τη ΝΔ που δεν έχει καταθέσει προτάσεις παρά μόνο ένα γενικόλογο πρόγραμμα».

«Κυβερνητικό πρόγραμμα από τη ΝΔ δεν έχουμε δει μέχρι τώρα», επανέλαβε.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών επεσήμανε ότι «διαπέρασε όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας και πρέπει να δούμε τα θετικά αποτελέσματα που επέφερε».

Για το Κίνημα Αλλαγής είπε ότι έχει κηρύξει μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υιοθετεί θέσεις της ΝΔ, όπως είναι η κατάργηση της απλής αναλογικής.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνηση στο να αναδειχτεί ως πρωτεύουσα των Βαλκανίων. «Με συνέδρια, συνεργασίες με άλλα κράτη και διασυνδεσιμότητα όχι μόνο στις μεταφορές και τον τουρισμό αλλά και στον ενεργειακό τομέα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, 05:48

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!