Έπεσαν οι υπογραφές για την επισκευή της ταράτσας στη Χημική Υπηρεσία Βόλου

IMG 83dcccd6577f8e0f4380c98edc61630a V
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Υπογράφθηκε μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η προγραμματική σύμβαση για το έργο «Επιδιόρθωση της μόνωσης της ταράτσας του κτιρίου της Χημικής Υπηρεσίας Βόλου», προϋπολογισμού έξι χιλιάδων ευρώ (6.000,00€).

Η ταράτσα του κτιρίου της Χημικής Υπηρεσίας Βόλου, επί της οδ.Δημητριάδος 182, καλύπτεται σήμερα από παλαιό στεγανωτική μεμβράνη PVC που έχει υποστεί εκτεταμένες φθορές, ώστε επιβάλλεται η πλήρης αποξήλωση καί η αντικατάστασή της με νέα στεγανωτική στρώση, η οποία θα γίνει με ασφαλτόπανα. Ειδικότερα οι εργασίες που θα γίνουν είναι:

  1. Αποξήλωση υφιστάμενης μεμβράνης PVC, οριζόντια επιφάνεια δώματος και στηθαία. Πλήρης καθαρισμός
  2. Έλεγχος και βελτιώσεις υποστρώματος, οριζόντια επιφάνεια δώματος και στηθαία.
  3. Κονία/λούκι στην βάση των στηθαίων.
  4. Τοποθέτηση νέων ειδικών τεμαχίων υδρορροών.
  5. Τοποθέτηση νέων εξαεριστήρων
  6. Επικάλυψη με ασφαλτικό αστάρι της οριζόντιας επιφάνειας δώματος και στηθαίων
  7. Επικάλυψη οριζόντιας επιφάνειας δώματος με ασφαλτόπανοελαστομερές (SBS)
  8. Επικάλυψη επιφάνειας στηθαίων με ασφαλτόπανοελαστομερές (SBS)
  9. Τοποθέτηση λάμας αλουμινίου στην στέψη των στηθαίων

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Δεδομένου ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν διαθέτει τεχνική υπηρεσία στο Βόλο, αναλάβαμε εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και ως φορέας υλοποίησης του έργου να βοηθήσουμε και να συνδράμουμε με τις δικές μας Υπηρεσίες στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Όπου μπορούμε και όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό, αλλά και νόμιμο, συνδράμουμε με τις Υπηρεσίες μας στην κατεύθυνση πραγματοποίησης έργων. Έχουμε αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με φορείς, Συλλόγους και Δήμους, θέλουμε και επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους, έχοντα πάντα ως γνώμονα το συμφέρον των Υπηρεσιών και των πολιτών.

 

error: Content is protected !!