ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαρακηνός: Σύσταση Δ.Σ., προπονητικού τιμ κι εργασίες στο γήπεδο!

ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ 2 696x464
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τη σύσταση του νέου Δ.Σ. αλλά και του προπονητικού τιμ, ανακοινώθηκε από την ομάδα του σαρακηνού, όπου δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές, δεδομένου ότι ο Θοδωρής Γκλαβίνης παραμένει στην προεδρία του Συλλόγου και ο Γιάννης Φασουράκης στη θέση του προπονητή, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία επίσης γίνεται λόγος και για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο, σχετικά με την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.

KENT728X100

Η ανακοίνωση αναλυτικότερα έχει ως εξής:
“Με την προεδρία του Θεοδώρου Γκλαβίνη συνεχίζει και πάλι η ομάδα μας με την μόνη αλλαγή τη θέση Β’ Αντιπροέδρου, την οποία αναλαμβάνει η Έλενα Στάμου.
Προπονητής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Γιάννης Φασουράκης με άμεσο συνεργάτη του και νέο μέλος για την επόμενη  χρονιά τον Μάκη Χρυσικό. Φροντιστής παραμένει ο Στέφανος Σιδεράς.
Γενικός αρχηγός συνεχίζει ο Βαγγέλης Σατραζέμης και στις Δημόσιες Σχέσεις η Άννυ Ντουμπακου. Τεχνικός Διευθυντής ο Τσιμούρτος Ανδρέας, ενώ όπως και πέρυσι επιτροπή μεταγραφών ο Χρυσικός Ταξιάρχης και ο Βαγγέλης Σατραζέμης.
Τονίζουμε πως μέσα στον Ιούνιο ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο με την τοποθέτηση τάπητα τελευταίας γενιάς και την διαμόρφωση εξωτερικού χώρου.”

error: Content is protected !!