ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο «κάστρο» του ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό κέντρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας;

Image 1 1
banner
milonas 728x90 1

Με ένα έξοδο, δύο εκλογικές αναμετρήσεις βγάζουν τα κόμματα, καθώς η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, που ισχύει χθες βρήκε τα κομματικά επιτελεία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία πανέτοιμα, με τα εκλογικά κέντρα ήδη σε λειτουργία.

Μάλιστα το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Ιωλκού χθες το απόγευμα, προφανώς λόγω και της έλευσης Γραβρόγλου είχε κατακλυστεί από στελέχη και φίλους του κόμματος.

Στην οδό Δημητριάδος, λειτουργεί από τις ευρωεκλογές ακόμη το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ, που η μόνη αλλαγή που θα κάνει είναι αυτή της… αφίσας, αφού πλέον Τσιλιμίγκας και Παπαδούλης αποχωρούν από τα… banner και ανεβαίνει μόνο η Φώφη και οι υποψήφιοι του κόμματος τοπικά.

Το μόνο κόμμα που βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου είναι αυτό της ΝΔ, που δεν λειτούργησε κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών εκλογικό κέντρο, παρά μόνο τα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, Δήμο Νταόπουλο, μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είναι σε πλήρη λειτουργία και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ. Δύο είναι τα γραφεία που αυτή την ώρα «βολιδοσκοπούνται» από τη ΝΟΔΕ. Αυτό των πρώην εκδοτηρίων του ΟΣΕ στη Δημητριάδος και αυτό που κατά την προηγούμενη περίοδο λειτούργησε ως εκλογικό γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου Ιάσονα Αποστολάκη.

Το γραφείο, που είναι και το πιο πιθανό σημείο να «κλείσει» τον χώρο της η ΝΟΔΕ, βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στην Δημητριάδος 178, και είναι ήδη έτοιμο να μπορέσει να λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο, αφού δεν έχει περάσει ούτε μήνας, που ήταν εκεί η έδρα του Ιάσονα Αποστολάκη.

Ήδη, έχει ζητηθεί η οικονομική συνδρομή των 500 ευρώ έκαστος από τους υποψηφίους βουλευτές –τουλάχιστον από αυτούς που θεωρούνται σίγουροι για τη θέση- ώστε να μπορέσει να ενοικιαστεί ο χώρος για τις επόμενες 20 ημέρες.

error: Content is protected !!