2677494

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς 30χρονος ποδηλάτης

milonas


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 02:01

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Χατζηκώστα ο νεαρός ποδηλάτης που διακομίσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, δεν τα κατάφερε και κατέληξε .

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο με τους οικείους του να αδυνατούν να πιστέψουν το σκληρό παιχνίδι που έστησε η μοίρα στον δικό τους άνθρωπο, στερώντας τον από κοντά τους τόσο αδόκητα και πρόωρα.


Ο 30χρονος Γιαννιώτης κατευθυνόταν με το ποδήλατό του από το Πανηπειρωτικό Στάδιο προς την Ανατολή, όταν επί της Ιωαννίνων έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο οδόστρωμα.


Στο σημείο επικράτησε πανικός, οι περαστικοί προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες καλώντας άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες με τη μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) προσπαθούσαν ακόμη και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο να τον επαναφέρουν.


Οι γιατροί του Χατζηκώστα έδωσαν σκληρή «μάχη» μέχρι αρά το βράδυ της Τετάρτης χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Πηγή: epirus-tv-news.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 02:03

ΠΗΓΗ

Facebook Comments

error: Content is protected !!