Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ο Χρήστος Ηλιάδης

2677983
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 18:55

Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ανατολική Αττική θα είναι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ο Χρήστος Ηλιάδης.

Σε δήλωσή του ο κ. Ηλιάδης ανέφερε σχετικά με την υποψηφιότητά του: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αποδέχθηκα την πρόταση του Προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κυριάκου Βελόπουλου να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Ανατ. Αττικής. 

Στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», συντασσόμαστε σε μια πατριωτική και κοινωνική συμμαχία, δραστηριοποιούμαστε για να φέρουμε την ελπίδα, την δημιουργία, την ανάπτυξη, την αξιοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Προτάσσουμε το Εθνικό συμφέρον και μας εμπνέουν οι διαχρονικές Αξίες του Ελληνισμού. Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα με σύνορα, αλλά τον ελληνισμό χωρίς σύνορα, ταγμένοι στην ιδέα του Έθνους και της Πατρίδας. 

Οι πατριωτικές θέσεις του κόμματος και η διάθεση κοινωνικής προσφοράς που κληρονόμησα από τον αείμνηστο πατέρα μου Παύλο, αποτέλεσαν για μένα ισχυρό κίνητρο να ενεργοποιηθώ στα κοινά. 

Διακαής μου πόθος είναι να συμβάλω στην ανάπτυξη της Ανατ. Αττικής αλλά και του Δήμου Αχαρνών, όπου γεννήθηκα και κατοικώ. Θέλω να είμαι ο δικός σας άνθρωπος στη νέα Βουλή, όπου εκτός των άλλων, θα ολοκληρωθεί η αναθεώρηση του Συντάγματος που αποτελεί το κορυφαίο νομοθέτημα της Χώρας μας.

Με τη δέσμευση ότι θα αποδειχθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας ζητώ σταυρό προτίμησης στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 19:14

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!