Καπάκια για αγορά αμαξιδίου συγκέντρωσε το ΚΔΑΠ_ΜΕΑ «Αγωγή»

61675639 686160411797377 5188592090119929856 n 1 1024x480
milonas 728x120

Τη Δευτέρα 3/6/2019 αντιπροσωπεία του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Πέτρο Μπέλλο, τη Γεν. Γραμματέα κα Κερασία Ζορμπά, τον Ταμία κ. Ιωάννη Μπάλλα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλη Κομπογιάννη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ «Αγωγή» στην Ευξεινούπολη Αλμυρού, με σκοπό την παραλαβή των καπακιών που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονήθηκε στο ΚΔΑΠ με τίτλο «Όλοι μαζί μπορούμε».

Για το σκοπό αυτό ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, σε μία κοινή δράση με κύριο άξονα την συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών καπακιών, αλλά και τη μύηση στην εθελοντική προσφορά και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων, ορθοπεδικών ειδών ή άλλων βοηθημάτων που έχουν ανάγκη πρωτίστως τα μέλη μας, αλλά και συμπολίτες μας που βρίσκονται σε αντικειμενική δυσκολία.

Η ευαισθητοποίηση  της τοπικής κοινωνίας του Αλμυρού ήταν μεγάλη γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα

Από την επίσκεψη αυτή αποκομίσθηκαν οι καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, ισάξιες ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τόσο από την αρτιότητα αλλά και την ποικιλία των δυνατοτήτων.

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αγωγή» είναι μια πιστοποιημένη πρωτοποριακή και προσβάσιμη δομή στο χώρο της αναπηρίας που βρίσκεται στην Ευξεινούπολη Αλμυρού και προσφέρει δημιουργικές δράσεις θέτοντας την επιστήμη και την τεχνολογία στην υπηρεσία των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα της αποκατάστασης, είναι προσβάσιμο από άτομα που κινούνται με αμαξίδια και γενικά άτομα με κινητικές αναπηρίες. Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με:

  • Νοητική υστέρηση
  • Κινητικές δυσκολίες
  • Διαταραχές λόγου
  • Αναπτυξιακές διαταραχές

Το κτίσμα είναι διατεταγμένο στο χώρο με άριστο προσανατολισμό και διαμορφωμένο αύλειο χώρο.

Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με άμεση πρόσβαση σε παιδική χαρά, γήπεδο άθλησης, πολιτιστικό κέντρο, πάρκο με λουλούδια και δέντρα προσφέροντας ένα υγιεινό περιβάλλον.

Ευχόμαστε αυτή η κοινή δράση  να γίνει η αρχή για περισσότερες δημιουργικές και εκπαιδευτικές πρακτικές στο μέλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Υπεύθυνο του Κέντρου Αγωγή κ. Γιάννη Δεληζήση για τη συνεργασία και την ζεστή  φιλοξενία.

           

            Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, κοινωνικοί φορείς μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το Σωματείο στο τηλέφωνο 2421044828 κάθε Δευτέρα απόγευμα 18:00-20:00 & Παρασκευή πρωί 11:00-13:00 ή στα τηλέφωνα 6972852094 & 6974838599  ή στο mail ippokampos.volos@yahoo.com και στη σελίδα μας στο FaceBook <<ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ>>.

error: Content is protected !!