ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜέΡΑ25 Λάρισας για τις βουλευτικές εκλογές

mera25
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ανακοίνωση για τις εκλογές εξέδωσε η ΜέΡΑ25 Λάρισας.

Αναλυτικά αναφέρει: “Αγαπητοί συμπολίτες, μέλη και φίλοι του ΜέΡΑ25 από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ η ανάγκη εκπροσώπησης των πολιτών που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και αυτών που βλέπουν τα πολιτικά αδιέξοδα των πολιτικών κομμάτων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η παρουσία του ΜέΡΑ25 στη Βουλή των Ελλήνων είναι η μόνη ρεαλιστική επιλογή στην οποία κάποιος μπορεί να στηρίζεται ώστε να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στη συνεχόμενη ερημοποίηση της χώρας μας και στη λιτότητα που μας επέβαλαν αντίστοιχα οι Τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού με τις ευλογίες όλων των μέχρι σήμερα κομμάτων.

Καλώ επομένως τους πολίτες τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25 Λάρισας σε μια συσπειρωτική οργανωτική συνάντηση εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 στο ξενοδοχείο Metropol, Ρούσβελτ 14, στις 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 8μμ. Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών μας έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα της ανάγκης των πολιτών σε μια εφαρμόσιμη εναλλακτική πολιτική με το ΜέΡΑ25 εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ξεκινήσαμε από το μηδέν με ελάχιστους πόρους από την τσέπη μας, χωρίς καμία προβολή του ονόματος ΜέΡΑ25 από τα συστημικά μέσα των Αθηνών και παρά ταύτα καταφέραμε σχεδόν για μερικές ψήφους να εκπροσωπήσουμε το κόμμα μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Αυτό είναι ήδη μία μεγάλη νίκη για εμάς και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η πόλη της Λάρισας,ήταν ο πρώτη που φιλοξένησε την πρώτη προεκλογική ομιλία του Γραμματέα του κόμματος μας Γιάνη Βαρουφάκη το Δεκέμβριο του 2018.

Από εδώ, από το κέντρο της χώρας, δώσαμε όλοι μαζί το στίγμα της ρεαλιστικής ελπίδας.
Ξεκινήσαμε λίγοι και καταφέραμε πολλά από το μηδέν. Φανταστείτε τώρα που πλέον όλο και περισσότεροι γνωρίζουν την ύπαρξή μας τι μπορούμε να καταφέρουμε μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Σας περιμένουμε”.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!