Περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

syriza1
stergiou
fotou
728x110 3

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου κλιμάκια υποψηφίων βουλευτών και κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκαν χωριά του Πηλίου. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Άγιο Βλάσιο, Άγιο Γεώργιο, Πινακάτες,  Βυζίτσα, Μηλιές και Άνω Λεχώνια. Στα κλιμάκια συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Άκης Καλαμαράς,  Ηλίας Καραπατάκης,  Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος,  Μάκης Μπαλλής,  Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

728X100

Στην διάρκεια της παραμονής τους αντάλλαξαν απόψεις με τους κατοίκους για ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης, για θέματα τοπικής σημασίας και για την γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές  Άκης Καλαμαράς,  Ηλίας Καραπατάκης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά του Αλμυρού και συζήτησαν με μικροπωλητές και κατοίκους της πόλης, και καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας.

 Οι υποψήφιοι τόνισαν στις συνομιλίες τους πως η μάχη των επικείμενων εκλογών είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον του τόπου, γιατί, όπως αναφέρει και το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, «τώρα αποφασίζουμε για την ζωή μας».

error: Content is protected !!